0

Cynthia Germanotta:"Όταν πρωτοεμφανίστηκε η Lady Gaga, νομίζω στο παμπ του Τζο στο κέντρο, βγήκε με τον μπικίνι της να τραγουδήσει Lady Starlight και εκείνο το βράδυ αποφάσισε να βάλει φωτιά με την λακ της… Τότε, και ο πατέρας της και εγώ σκεφτήκαμε ότι 'κάποια βίδα πρέπει να της έχει στρίψει'"...

Η Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της Gaga, προσκάλεσε τη διάσημη παρουσιάστρια στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη για μια συνέντευξη που όπως ξεκαθάρισε θα είναι η "τελευταία" για πολύ πολύ καιρό.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, λοιπόν, η 25χρονη σταρ, στην οποία σύμφωνα με τη μαμά της άρεσε πάντα να προκαλεί, αποκάλυψε τι κάνει πριν από κάθε εμφάνισή της, ή όταν… δημιουργεί.

"Κλείνομαι σε ένα δωμάτιο μακριά από όλους και από όλα και προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τίποτα από όσα γράφονται ή λέγονται σε όλο τον κόσμο", λέει η Gaga, ενώ αποκαλύπτει ότι παρόλο που ανησυχεί για την ασφάλειά της, η μαμά της δεν συμφωνεί καθόλου μόνο με τις άπρεπες λέξεις που χρησιμοποιεί. Με όλα τα άλλα είναι… ΟΚ.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Παρόλο που η Όπρα είχε συμφωνήσει εκ των προτέρων να μην κάνει καμία τέτοιου είδους ερώτηση (και εξέφρασε τη στεναχώρια της γι' αυτό) η Gaga δήλωσε περιχαρής ότι "είναι πολύ πολύ ευτυχισμένη" αυτό τον καιρό. Και θέλει να γίνει και μανούλα.

"Θέλω παιδιά. Για την ακρίβεια θα ήθελα μια ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα", ομολόγησε η Gaga η οποία λέγεται ότι έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού και μοντέλου Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου