0

Η Μαχιντεβράν αλλάζει τακτική και προκειμένου να ξεφορτωθεί την κοπέλα, στέλνει ένα γράμμα σχετικά με την κατάσταση στον Ιμπραήμ Πασά και του ζητάει να συναντηθούν.
Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται από τον Ιμπραήμ για τις πολιτικές εξελίξεις της Ευρώπης. Φθάνει στο παλάτι το γράμμα της Μαχιντεβράν. Ο Ιμπραήμ διαβάζοντας το, δέχεται να συναντηθεί με τον Μουσταφά και με τη σειρά του, γράφει ένα γράμμα και ζητά από τον Τασλί Τζαντί Γιαχιά να το μεταφέρει στη Μανίσα.
Το γράμμα όμως, μέσω του Ρουστέμ Αγά, περνάει στα χέρια της Χουρρέμ. Ενώ ο Σουλεϊμάν περιμένει την απόφαση του Μουσταφά σχετικά με την Έλενα, ο Ιμπραήμ λέει στον Σουλεϊμάν πως θα πάει στην Αδριανούπολη, άλλα ξεκινάει για την Προύσα προκειμένου να συναντήσει τον Μουσταφά…
Ο Ιμπραήμ και ο Μουσταφά συναντώνται στην Προύσα και χωρίς να ενημερώσουν τον Σουλεϊμάν, συζητάνε το θέμα του γάμου. Ο Ιμπραήμ προσπαθεί να πείσει τον Μουσταφά να μην παντρευτεί. Ο Σουλεϊμάν, μαθαίνει την αλήθεια για το πού βρίσκεται ο Ιμπραήμ. Αρχίζει έντονα να αναρωτιέται τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπόθεση, τα βράδια ταλαιπωριέται από εφιάλτες, ενώ μια υποψία τον βασανίζει συνεχώς.


ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου