0
ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΝΤ1 - BRUSKO ANT1
Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, με τη νέα καθημερινή σειρά «Μπρούσκο», την οποία υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί επιτυχημένων ελληνικών σίριαλ Βάνα Δημητρίου (σενάριο) και Ανδρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία).Μαζί τους ένα μεγάλο cast γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών, μεταξύ αυτών η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Γιώργος Ζένιος, ο Κούλλης Νικολάου και πολλοί ακόμα, υπόσχονται να χαρίσουν δυνατές στιγμές και συγκινήσεις, καθιερώνοντας τη σειρά «Μπρούσκο» ως τη νέα αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια.

Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ερωτική ιστορία. Ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα. Παράλληλα με την τροπή που θα πάρει αυτή η σχέση, ακόμα δύο ερωτικές ιστορίες γεμάτες σκοτεινά μυστικά και δυνατά πάθη, ξεδιπλώνονται με μαεστρία.

Οι ήρωες, αν θέλουν να ζήσουν τη ζωή που ίδιοι επιθυμούν, καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν τη δύναμη και την τόλμη να προσπεράσουν τα «πρέπει» και τα «θέλω» που οι άλλοι τους έχουν επιβάλλει, αναλαμβάνοντας από εδώ και πέρα το αντίτιμο των επιλογών τους.

Ο τηλεθεατής θα ταξιδέψει μέσα από την παράνομη ερωτική ιστορία, με φόντο δύο πανέμορφα νησιά, την Κρήτη και την Κύπρο. Θα αναπολήσει ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αναδεικνύοντας την κουλτούρα τους μέσα από μια σύγχρονη ματιά.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς, γραφικούς χώρους όπως τα αμπέλια της κυπριακής γης, τα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης πόλης των Χανίων, τα αρχοντικά σπίτια της Λευκωσίας, τις συναρπαστικές παραλίες της Κρήτης. Είναι μια ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή, που αποτελείται από 25 βασικούς ταλαντούχους ηθοποιούς, καθώς και πολλές έκτατες συμμετοχές

TRAILER




Δημοσίευση σχολίου