0
MEGA KATO PARTALI EPEISODIA ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3
Δευτέρα 3/2/14, 22:30
Κάτω Παρτάλι ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Ο Κωνσταντίνος, «χτυπημένος» από την οικονομική κρίση, αναγκάζεται να ακολουθήσει την κοπέλα του, Μυρτώ, στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι. Τους συνοδεύει η πλούσια, κοσμική αδερφή του Βίβιαν. Εκεί τους φιλοξενεί η μητέρα της Μυρτώς, Μοσχούλα και ο αγροίκος πατέρας της, Διαμαντής. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι το χωριό κρύβει πολλά, πάρα πολλά μυστικά!

Δευτέρα 10/2/14 22:30
Κάτω Παρτάλι ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Κι ενώ τα δυο αδέρφια συνεχίζουν την επεισοδιακή διαμονή τους στο Κάτω Παρτάλι, η Βίβιαν καλοπερνά ενώ ο Κωνσταντίνος όχι και τόσο. Η Βίβιαν έχει αποκτήσει νέο ερωτικό ενδιαφέρον που ακούει στο όνομα Θανάσης και είναι ο γεωπόνος της περιοχής. Μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες προκειμένου να ξανασυναντηθούν δήθεν «τυχαία»! Από την άλλη, ο Διαμαντής επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις στον Κωνσταντίνο, αφού είναι αποφασισμένος να τον ξεφορτωθεί!

Δευτέρα 17/2/14 22:30
Κάτω Παρτάλι ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Έκτακτη συμμετοχή: Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Φώταινα)

Έρχεται και τρίτος Αθηναίος μουσαφίρης στο Κάτω Παρτάλι. Ο Μανόλης, ο κολλητός της Βίβιαν, έρχεται να την προειδοποιήσει για τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Η Βίβιαν όμως έχει ξεχάσει όλα της τα προβλήματα και ζει τον έρωτά της με τον Θανάση. Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να κακοπερνά. Από τη μία, ο Διαμαντής μαζί με τον πρώην της Μυρτώς, Βλάση, ψάχνουν να βρουν τα πάντα για το παρελθόν του κι από την άλλη η Μοσχούλα έχει βαλθεί να σιγουρευτεί για τον… «ανδρισμό» του!

ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Bίκυ Σταυροπούλου Μοσχούλα
Τάσος Χαλκιάς Διαμαντής
Γιάννης Τσιμιτσέλης Κωνσταντίνος
Νάντια Κοντογεώργη Βίβιαν
Βασιλική Τρουφάκου Μυρτώ
Σταύρος Σβήγκος Βλάσης
Λεωνίδας Καλφαγιάννης Θανάσης
Μίνως Θεοχάρης Μανόλης

MEGA ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ VIDEO


Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Εκτέλεση Παραγωγής: ΟΝ – NOIR

undefined

Δημοσίευση σχολίου