0
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 467-468-469-470-471 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 467-468-469-470-471
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 467 Δευτέρα 12-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 
ο Αγάς κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να καταφέρει να διορθώσει όλα τα πράγματα πριν δει το μήνυμα η Μαρέλα. Ο δικηγόρος του ιδρύματος θα προτείνει τελικά προς μεγάλη απογοήτευση του Νότη να πάνε να χρηματοδοτήσουν το φιλανθρωπικό έργο που έχει η Χρύσα με τα χρήματα από το λογαριασμό που έχει η Τζόρνταν. Ο Ρώσος θα εκμυστηρευθεί στην Χρύσα ότι δεν βλέπει και με πολύ καλό μάτι το Νότη. Η Λήδα έχει αρχίσει και καταστρώνει τα σχέδια ώστε να καταστρέψει τον Πετρίδη.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 468 Τρίτη 13-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
βλέπουμε τον Ρώσο να περνάει από τη σχολή και συγκεκριμένα από το μπαράκι της σχολής και εκεί θα γνωρίσει την Νιόβη.Ο Γιώργος τους βλέπει μαζί να τα λένε χαλαρά και παρεξηγεί την παρουσία του Ρώσου.H Χριστίνα πηγαίνει να προειδοποιεί τον Στέφανο ώστε να μην την χρησιμοποιήσει ώστε να κάνει σπάσιμο στη Χαρά. O Ευθυμίου τηλεφωνεί και να απαιτεί από την Λήδα να πάει κατευθείαν και να τον συναντήσει στην σουίτα ενός ξενοδοχείου.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 469 Τετάρτη 14-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
στη σουίτα βλέπουμε τον Ευθυμίου να πηγαίνει και να αρπάζει την τσάντα της Λήδας και να παίρνει το μαγνητοφωνάκι που είχε καταγεγραμμένη την συνομιλία που είχαν.Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη να μάθει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον άντρα που ήταν την προηγούμενη μέρα στο μπαράκι και έφυγε μαζί με τη Νιόβη όταν σχόλασε χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο Ρώσος.Ακόμα βλέπουμε την Μάνια να είναι πολύ στεναχωρημένη και η αιτία θα είναι η απομάκρυνση που έχει κάνει ο Σταύρος.Η Λήδα πηγαίνει και ζητάει την πολύτιμη βοήθεια του Νότη σχετικά με το θέμα που έχει με τον Ευθυμίου, βλέπουμε την Χαρά να μην μπορεί πλέον να ξεπεράσει τον χωρισμό που είχε μαζί με τον Στέφανο.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 470 Πέμπτη 15-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
βλέπουμε τον Σταύρο να είναι προβληματισμένος σχετικά με αυτά που είχε γράψει η Ελένη μέσα στο γράμμα της.Η Μαρέλα έχει κάποιες υποψίες ότι ο Αγάς πρέπει να ενδιαφέρεται ακόμα για εκείνη,αλλά βλέπουμε την Χριστίνα να της επιβεβαιώνει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Ο Θέμης συνεχίζει και πολιορκεί ακόμα την Χαρά. Ο επιχειρηματίας Πετρίδης είναι πανικοβλημένος από την στάση που έχει Λήδα και ζητάει από τον Νότη την βοήθεια του ώστε να καταφέρει να την ξανακερδίσει.

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 471 Παρασκευή 16-1-2015 KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA
βλέπουμε τον επιχειρηματία Πετρίδη να κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο που θα κάνει μαζί με την Λήδα.Εκεί τον βλέπουμε να ανακοινώνει το νέο στην Μάνια η οποία θα στενοχωρηθεί πολύ όταν θα ακούσει το συγκεκριμένο νέο και έτσι θα τον συμβουλέψει να μην είναι πολύ βιαστικός με τις κινήσεις του.

Δημοσίευση σχολίου