0

​orkos siopis epeisodia 56-57-58-59-60 VIDEO Όρκος Σιωπής επεισόδια Βιντεο 


ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 56 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 56, διάρκεια 39 λεπτά
Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Έκτορα τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας. Ο Πέτρος ζητά απ' τη Θεοδώρα κάποια ανταλλάγματα για να προστατέψει τον Τόνυ. Η Αλεξάνδρα βασανίζεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Άρη. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να πάει στην Κύπρο να μάθει για το Στάθη. Ο Αντώνης επιστρέφει από την Κωνσταντινούπολη κι η Σοφία συναντά επιτέλους τη βιολογική της μητέρα. Η Στέλλα με τον Άγγελο αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, που δεν περίμεναν. Στο debate ο Έκτορας κάνει εντύπωση με τις δηλώσεις του, πολιτικές, αλλά κυρίως προσωπικές...

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 57 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 57, διάρκεια 41 λεπτά
Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τη Χριστίνα στο debate του Έκτορα. Η Ηλέκτρα αποκαλύπτει στον Άρη τη συνάντηση της με την Ελένη, η οποία αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα την παράνομη σχέση της με τον Έκτορα. Η Αλεξάνδρα συναντάει τον Γεράσιμο, ο οποίος έχει επιτέλους συνέλθει και του ζητάει να μιλήσει στον Άρη και να πει όλη την αλήθεια.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 58 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 58, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Αντώνης παίρνει κάποιες αποφάσεις για το μέλλον και τις ανακοινώνει στη Δάφνη. Ο Νώντας με τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν όπλα για να εξουδετερώσουν ο ένας τον άλλον. Χρησιμοποιούν τον Τόνυ, που διχάζεται ποιον να υποστηρίξει. Ο Άγγελος αγχώνεται για το πρόβλημα, που έχει με τη Στέλλα, ενώ η Σάντρα αναρωτιέται τι ρόλο παίζει η πρώην του Ιούλιου. Η Ελένη εκπλήσσεται με αυτό, που της προσφέρει η Αλεξάνδρα για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι ο Άρης ζητάει απ' τη Σάντρα να γνωρίσει την Ηλέκτρα. Ο Έκτορας ετοιμάζει στη Χριστίνα μια πολύ όμορφη έκπληξη.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 59 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 59, διάρκεια 42 λεπτά
Ο Ηλίας αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό του κι εκείνη τον βοηθά να το χειριστεί. Ο Πέτρος εκπλήσσει την Αλεξάνδρα με όσα ανακάλυψε για το παρελθόν. Ο Νώντας φέρνει άσχημα νέα στη Νίκη κι αυτή προβληματίζεται τι να κάνει. Στέλλα και Άγγελος αποφασίζουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή. Ο Ιούλιος έρχεται αντιμέτωπος με ένα φάντασμα απ' το παρελθόν κι ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ συμβουλεύει τον Τόνυ σχετικά με το γιό του. Η Ηλέκτρα λαμβάνει ανέλπιστα νέα κι ο Άρης μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 orkos siopis epeisodia 60 VIDEO
Κύκλος 1, επεισόδιο 60, διάρκεια 51 λεπτά
Το δείπνο του Άρη με την Σάντρα και την Ηλέκτρα διακόπτεται από ένα ανέλπιστο τηλεφώνημα που δέχεται η Ηλέκτρα.
Ο Άρης θα επιβεβαιώσει όσα έμαθε για τη δολοφονία του πατέρα του από τον Γεράσιμο Φιλίππου.
Η Νίκη κάνει το μεγάλο βήμα και ακολουθεί την καρδιά της.
Ο Τόνυ με την Ελισάβετ κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον. Η Σοφία & ο Σταύρος αναθερμαίνουν το γάμο τους.
Η Ηλέκτρα στην Κύπρο έχει μια συνάντηση που λαχταρούσε καιρό.

Όρκος Σιωπής επόμενα επεισόδια 61-62-63-64-65

Δημοσίευση σχολίου