0

​στα διχτυα του πεπρωμενου επεισοδια kaderimin yazildigi gun  GREEK SUBS episodes sta dixtya toy peprwmenoy 72-73-74-75-76 ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Στα δίχτυα του πεπρωμένου  επεισόδιο 72  sta dixtya toy peprwmenoy
O Μακσοut κάθεται και σχεδιάζει το τελευταίο χτύπημα στην οικογένεια Γιορουκχάν, ενώ ο Καχραμάν συγκεντρώνεται, ώστε να καταφέρει και να μαζέψει τις αποτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις του αδερφού του. Η Ντεφνέ θα παρακαλέσει την Κιγιμέτ να της δώσει πίσω το βίντεο που την δείχνει να μιλάει μαζί με τον Μακσούτ! Αυτό όμως που δεν έχουν υπολογίσει είναι ότι στο δωμάτιο βρίσκεται και η Σουκράν που θα τις ακούσει και θα το βρει πρώτη εκείνη.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 73 sta dixtya toy peprwmenoy
H Ντεφνέ μένει έκπληκτη όταν ο Ζιγιά θα πάρει το μέρος της και θα την υποστηρίξει ανοιχτά μπροστά στον Καχραμάν. Η Ελίφ δείχνει να είναι θλιμμένη από το γεγονός ότι θεωρεί τον Καχραμάν ότι πλέον την έχει ξεχάσει, αφού θα διαβάσει την κοινή συνέντευξη που είχε δώσει η Ντεφνέ μαζί με τον Καχραμάν. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτό που διάβασε παίρνει την βαριά απόφαση να δεχτεί την πρόταση που της έκανε ο Μακσούτ, αλλά με τον έναν και μοναδικό όρο; Αυτός όρος είναι να της παραδώσει τις μετοχές του ομίλου Γιορουκχάν!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 74 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ελίφ δείχνει να είναι αναστατωμένη όταν θα μάθει το νέο σχετικά με το γιο της ότι είναι άρρωστος και θα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο! Ο Μακσούτ καταλαβαίνει την μεγάλη αγωνία που έχει η Ελίφ και της λέει να την πάει στο νοσοκομείο , ώστε να δουν μαζί το παιδί της. Η Ελίφ τελικά καταφέρνει να μείνει μόνη της μαζί με το παιδί της! Η Ντεφνέ όμως βρίσκεται σε μια τεράστια έκπληξη, όπου και θα την οδηγήσει να πάει γρήγορα στις φυλακές για να επισκεφθεί τον Ιμπραήμ!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 75 sta dixtya toy peprwmenoy
Η Ελίφ σκέφτεται την ώρα που θα καταφέρει να πάρει το παιδί της στην αγκαλιά της και τότε επεμβαίνει ο Μακσούτ και της υπόσχεται ότι θα κάνει το όνειρο της πραγματικότητα! Ο Καχραμάν γίνεται έξαλος που δεν τον έχουν ειδοποιήσει για την επίσκεψη της Σουλτάν. Έτσι λοιπόν θα ανακοινώσει σε όλους ότι θα πει την αλήθεια στον μικρό γιο του, για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του! Η Ντεφνέ δείχνει να είναι απογοητευμένη με αυτή την υπόθεση!

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 76 sta dixtya toy peprwmenoy
 Έτσι λοιπόν την ώρα που όλοι είναι έτοιμοι να κάνουν τις προετοιμασίες για την τελετή και την γιορτή που θα κάνουν προς τιμήν του Τοπράκ και της περιτομής που θα του κάνουν, η Ελίφ είναι θλιμμένη που δεν μπορεί και αυτή να παρευρεθεί δίπλα στο γιο της! Έτσι λοιπόν η Ντεφνέ θα μάθει ποιος βρίσκεται στην γειτονική τους έπαυλη και θα έρθει αντιμέτωπη και πρόσωπο με πρόσωπο μαζί με την Ελίφ. Μια τεράστια έκπληξη θα αφήσει άναυδο τον Καχραμάν την ημέρα της γιορτής....

sta-dixtya-toy-peprwmenoy-72-73-74-75-76-77-78-79-80-81 
τα νέα επεισόδια της σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου 77-78-79-80-81

Δημοσίευση σχολίου