0

​Χωρίς Εσένα επεισόδια 16-17-18-19-20 xwris esena episodia


Χωρίς Εσένα επεισόδιο 16 xwris esena episodia
η Άννα είναι έξω φρενών ύστερα από την φυγή του Μιχάλη και την παίρνει την απόφαση να βάλει σε δράση το Σχέδιο της και πάει να τον βρει στο εξοχικό παρέα με τη Μαρία! Παράλληλα την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Μάρκο να παίρνει την απόφαση, ώστε να πάρει την υπόθεση στα χέρια του σχετικά με το βίντεο που πήγαν και ανέβασαν κάποιοι στο Ίντερνετ, ώστε να καταφέρουν και να τον μπλέξουν μαζί με την Νάντια. Την ίδια ώρα η πολύ πρόσχαρη και πάρα πολύ γοητευτική Έυα θα αποδειχθεί ότι είναι πάρα πολύ πιο χρήσιμη από τον Στάθη. Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη αφού η πειραματική θεραπεία που εφαρμόζει δεν φαίνεται ότι έχει τα αποτελέσματα που θέλει και δεν πάει καλά. Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι ο κλοιός του χρόνου στενεύει και άλλο γύρω από τον λαιμό του.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 17 xwris esena episodia
Θα γινει ένας έντονος καβγάς στο σχολείο και η Χριστίνα μαζί με τη Νάντια θα ξεφύγει από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα η Χριστίνα να έχει ένα ατύχημα. Έτσι λοιπόν βλέπουμε η Χριστίνα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και κάνει ότι περνά από το χέρι της, ώστε να ρίξει όλες τις κατηγορίες πάνω στην Νάντια. Φαίνεται ότι οι επιπτώσεις της αρρώστιας που έχει ο Δημήτρης δεν υποχωρούν και όλα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάθει οξεία κρίση μπροστά στα έντρομα μάτια της Μαρίας. Αλλά βλέπουμε ότι ο Γιώργος κάνει ότι μπορεί ώστε να σταθεί δίπλα στον Στάθη ύστερα από τον χωρισμό που είχε μαζί με τη Λήδα και έτσι λοιπόν ύστερα από καιρό η σχέση ανάμεσα στον πατέρα και γιο αρχίζει να βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 18 xwris esena episodia
Ο Στάθης είναι πολύ γοητευμένος Από την Εύα και γι αυτό και θα της πει να αναλάβει την πρωινή εκπομπή. Από τον αδερφό του ο Γιάννης θα μάθει ότι εξωσυζυγική σχέση δεν έχει μόνο η μητέρα του αλλά και ο Δημήτρης. Ο πατέρας του παθαίνει κρίση μπροστά στη Μαρία, εκείνη τη στιγμή που είναι έτοιμο να υπογραφεί το διαζύγιό τους και έτσι όλα θα ανατραπούν για ακόμα μια φορά.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 19 xwris esena episodia
Η Μαρία θα καταλάβει ότι ο Δημήτρης είναι άρρωστος. Η Εύα χωρίς να καταλάβει κάτι μπλέχτηκε σε ένα διπλό ταμπλό. Ο Γιώργος είναι πολύ μεθυσμένος και έτσι η Άντρη θα το εκμεταλλευτεί και θα τον παρασύρει σπίτι της. Για να μπορέσει η Μαρία να μάθει τι έχει ο Δημήτρης θα πλησιάσει την Λήδα. Τότε θα καταλάβει ότι ήξερε για την αρρώστια του Δημήτρη. Στο σχολείο τα παιδιά θα αρχίσουν να κατηγορούν την Νάντια ότι εκείνη έσπρωξε την Χριστίνα γιατί ήθελε να της κάνει κακό.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 20 xwris esena episodia
Πιο κοντά θα έρθει ο Δημήτρης μαζί με την Λήδα. Στο σπίτι της θα καλέσει η Άννα την Μαρία παρέα με τον Γιάννη, για να συζητήσουν το θέμα της Νάντιας και εκείνη θα πάνε χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι η πρώην του Μιχάλη. Η Άντρη νομίζει ότι επειδή έκαναν έρωτα με τον Γιώργο ότι είναι πάλι μαζί και θα πάει να το πει αμέσως στην Εύα. Την αλήθεια που ξέρει κρύβει η Νάντια δηλαδή ότι γνώριζε ότι ο πατριός της ότι ήταν ο εραστής της μητέρας του, γιατί φοβάται πως αν το μάθει ο Γιάννης θα τον χάσει...

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Χωρίς Εσένα Επεισόδια 121-22-23-24-25
xwris-esena-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δημοσίευση σχολίου