0


ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 441-442-443-444-445 MPROUSKO EPEISODIA 441-442-443-444-445
ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 441 Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Συγκλονισμένοι με το θάνατο της Μάρθας, ο Αχιλλέας και η Μελίνα μεταβαίνουν άρον- άρον στη Κύπρο για να παραστούν στη κηδεία και να φροντίσουν την μικρή Αγάπη. Ο Μανωλιός έχει φοβερές τύψεις και αγωνία για την τύχη του Μηνά μετά τον πυροβολισμό, και όλοι όσοι έχουν μάθει τα νέα είναι έξαλλοι μαζί του. Η Κωνσταντίνα πάλι, τρέμει για την ίδια της τη ζωή αφού, πλέον έχει δει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Μανωλιός ώστε να εκδικηθεί. Η Όλγα ανήσυχη, πιέζει τον Χρήστο να της αποκαλύψει πληροφορίες για αυτό το μυστήριο ταξίδι του Σήφη… Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Ματθαίου, για την παρέμβαση του στο κτήμα Δημοσθένους. Την ίδια στιγμή η Χρυσάνθη, ανακαλύπτει τη σχέση του Διαμαντή με το παρελθόν, το κτήμα Δημοσθένους και όχι μόνο…

ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 442 Τρίτη 08 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Μετά τον θάνατο της Μάρθας, ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, παίρνουν πλέον για πάντα την μικρή Αγάπη σπίτι τους. Η εξομολόγηση του Ματθαίου στην Αναστασία, για τον κρυμμένο θησαυρό στο κτήμα Δημοσθένους, δεν γίνεται πιστευτή. Ο Μανωλιός, τρέμοντας την οργή του Μηνά μετά το ατύχημα που του προκάλεσε, κρύβεται, ενώ ο Μηνάς μεγαλοποιώντας τον τραυματισμό του καταφέρνει να συγκινήσει την Βασιλική και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Ο Σήφης επιστρέφει απ' το ταξίδι του, εξακολουθεί όμως να κρατάει μυστικό το πού ήταν, καθώς και τους λόγους που τον έκαναν να φύγει τόσο ξαφνικά απ' την Κρήτη. Η Χρυσάνθη, κατορθώνει να ταράξει τον Διαμαντή, γνωστοποιώντας του στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για κείνον. Ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, παραξενεύονται όταν τους έρχεται μέιλ απ' τον Σήφη, μέσω του οποίου ζητάει επειγόντως ένα ραντεβού προκειμένου να τους κάνει μια σοβαρή αποκάλυψη. Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος τρομοκρατείται, όταν γνώριμο άτομο.. τον σημαδεύει με όπλο.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 443 Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Οι απειλές του Σήφη και οι αποκαλύψεις που έκανε για τον Γερμανό στη διάρκεια του ταξιδιού του στη Γερμανία, τρομοκρατούν τον Πάτροκλο, που νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει. Στο μεταξύ, η διαμάχη της Αναστασίας με τον Σήφη σχετικά με το ποιος πρέπει να πληρώσει τον Σηφαλάκη, συνεχίζεται. Κι ενώ η επαγγελματική διαμάχη ανάμεσα στον Διαμαντή και τον Παύλο Γιαννακάκη συνεχίζεται, ο Παύλος προτείνει στον Σήφη να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Διαμαντή. Η Δάφνη, με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να πείσει τον Μανωλιό να σταματήσει να απειλεί την Κωνσταντίνα και να την αφήσει ήσυχη, ενώ ένα τυχαίο γεγονός κάνει τις δυο φίλες να υποψιαστούν πως η Όλγα είναι έγκυος. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι έχει αισθήματα για τη Λουκία και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ παράλληλα προσπαθεί να απομακρύνει την Ξένια, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ο Σήφης έρχεται στην Κύπρο και ο ερχομός του ταράζει πολύ τη Μελίνα….

ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 444 Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Οι αποκαλύψεις του Σήφη, φέρνουν στη μνήμη δυσάρεστες στιγμές και προκαλούν την οργή τόσο της Μελίνας όσο και του Αχιλλέα. Στα Χανιά, ο Μανωλιός μη μπορώντας να ξεπεράσει τον γάμο της Κωνσταντίνας με τον Κίκη, αποφασίζει ν' ακολουθήσει τις συμβουλές της Δάφνης και του Μάρκου και να βρει «επειγόντως» κάποια άλλη γυναίκα, ενώ η Δάφνη, θέλοντας να βεβαιωθεί αν η Όλγα είναι όντως έγκυος, την προσκαλεί σε «πλούσιο» γεύμα, μελετώντας την συμπεριφορά της. Η Μελίνα, ξυπνάει μες στη νύχτα κι έντρομη ανακαλύπτει ότι ο Αχιλλέας εξαγριωμένος ετοιμάζεται να ταξιδέψει για Κρήτη, θέλοντας να τιμωρήσει τους ηθικούς αυτουργούς της απαγωγής της. Ο Παύλος, καταφέρνει να πείσει τον Αφρουδάκη να πουλήσει σε κείνον το οινοποιείο του, αρπάζοντάς το κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή μέσα απ' τα χέρια του Διαμαντή που εξαγριώνεται. Τα αίματα ανάβουν και πάλι, τα όπλα βγαίνουν κι η κόντρα των δύο ισχυρών αντρών της Κρήτης, έχει ως κατάληξη τον άσχημο τραυματισμό της Λουκίας!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ επεισόδιο 445 Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την σοβαρή κατάσταση υγείας της Λουκίας μετά τον πυροβολισμό και σπεύδει να πάει να την δει στο νοσοκομείο. Τα πράγματα όμως σύμφωνα με τους γιατρούς είναι πολύ κρίσιμα. Ο Διαμαντής πανικόβλητος, προσπαθεί τώρα να αποφύγει τη σύλληψη, ψάχνοντας μέρος να κρυφτεί. Η Δάφνη βάζει τα δυνατά της να ψαρέψει τον Σήφη και να μάθει αν όντως η Όλγα είναι έγκυος. Ενώ και η Κωνσταντίνα προσπαθεί να ανακαλύψει τι της κρύβει ο Κίκης, αφού η όλη στάση του, της μοιάζει ύποπτη. Η Δήμητρα ξεκαθαρίζει τη θέση της στη Αλεξάνδρα, όσον αφορά της σχέση της με τον Νεκτάριο.. Η Μελίνα εκλιπαρεί τον Αχιλλέα να μην πάει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Πάτροκλο σχετικά με την απαγωγή της τότε, αφού φοβάται για την ίδια του τη ζωή. Εκείνος όμως την παρακούει, και κρυφά από όλους πηγαίνει να τον βρει και του επιτίθεται…

Δημοσίευση σχολίου