0


Μπρούσκο Επεισόδιο 485 (104 γ κύκλου) Δευτέρα 15/2/2016 Mprousko
Ο Σήφης με τον Αχιλλέα συνεργάζονται για να φτάσουν στην ενοχή του Πάτροκλου και καλούν κρυφά την Αλεξάνδρα στα Χανιά, για να τους πει τι της έχει εκμυστηρευτεί η Άντρια στις συνεδρίες. Η Αλεξάνδρα όμως επικαλείται το ιατρικό απόρρητο και δεν τους αποκαλύπτει τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη βλέπει στα Χανιά τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα και ο νους της πάει στο πονηρό. Μάταια ο Αχιλλέας προσπαθεί να την πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος συνέρχεται αλλά ψυχικά είναι ράκος και ομολογεί στην Άννα ότι δεν μετάνιωσε που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ούτε θέλει να ξαναδεί τον Διαμαντή, Η Δήμητρα και η Άννα ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες για χατίρι του Πάτροκλου, η μεν γυναίκα του της λέει να μείνει μακριά του, η δε Δήμητρα της απαντά ότι θα κάνει ότι γουστάρει. Παράλληλα, η Όλγα λέει με παράπονο στον Σήφη ότι η Στεφανία θέλει μόνο τη Μελίνα για μαμά της, ενώ ο Νικηφόρος από τη φυλακή ζητάει από τον Μανούσο να βάλει τον Διαμαντή να καθαρίσει γι' αυτόν, εκβιάζοντας τον.

Μπρούσκο Επεισόδιο 486 (105 γ κύκλου) Τρίτη 16/2/2016 Mprousko
Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έγινε καλά και χαίρεται για ένα λόγο μόνο, ότι θα μπορέσει να τον βάλει φυλακή, ενώ δεν διστάζει να έρθει ακόμα και στα χέρια με τον Νεκτάριο, ο οποίος πλέον υπερασπίζεται τον αδελφό του. Η Αλίκη τελικά δεν αντέχει και τηλεφωνεί στη Μελίνα να της πει ότι είδε τον Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα στα Χανιά. Η Μελίνα στην αρχή αντιδρά πολύ άσχημα και ο Αχιλλέας αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για να βγάλει από το μυαλό της την απιστία και το καταφέρνει. Ο Διαμαντή; επικοινωνεί τελικά με τον Νικηφόρο και του ζητάει σαν αντάλλαγμα για να τον βγάλει από τη φυλακή, κάτι που να έχει σχέση με τη Χρυσάνθη. Την ίδια στιγμή η Αναστασία, που έχει φτάσει στο απροχώρητο, παίρνει ένα όπλο και μερικούς άντρες μαζί της για να καθαρίσει με τον Σηφαλάκη και να της πει ποιος τον έβαλε να κάνει κακό στον Ματθαίο. Το μαθαίνει ο Σήφης και μαζί με τον Παύλο πάνε τη βρουν, αλλά η συνάντηση έχει αιματηρή κατάληξη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 487 (106 γ κύκλου) Τετάρτη 17/2/2016 Mprousko
Στην Κύπρο η Μαρίνα ζητά από τη Δήμητρα να κάνει ιππασία με ένα άγριο άλογο, τον Πύρρο, αλλά η Δήμητρα δεν την αφήνει. Ωστόσο, η Μαρίνα ανεβαίνει στο άλογο κρυφά και ξαφνικά ακούγεται η Μαρίνα να φωνάζει βοήθεια. Όλοι τρέχουν και βλέπουν το μικρό κορίτσι να είναι πεσμένο στο έδαφος με αίματα. Πανικοβάλλονται και αμέσως τρέχουν στο νοσοκομείο, ενώ η Δήμητρα με τον Νεκτάριο είναι απαρηγόρητοι. Στο μεταξύ κι ενώ ο Γιώργης έχει πυροβολήσει τον Σηφαλάκη στο πόδι, η Αναστασία παίρνει το κινητό του και βρίσκει κλήσεις στον Διαμαντή. Αποφασίζει έξαλλη να πάει να τον βρει, αλλά ο Διαμαντής και πάλι βρίσκει κάποια δικαιολογία για τις κλήσεις. Στο μεταξύ, η μικρή Μαρίνα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και όλοι έχουν διαλυθεί, μαζί και η Μελίνα, ενώ ο Αχιλλέας φοβάται μην πάθει κάτι από το κλάμα και τη στενοχώρια. Η βεντέτα ανάμεσα στου Σηφαλάκηδες και τους Γιαννακάκηδες έχει αρχίσει και τα πιστόλια έχουν βγει. Παράλληλα, η Άννα Στρατηγάκη δέχεται χρήματα από τον Διαμαντή να διαβάλλει τη Χρυσάνθη. Έτσι, πρώτη της κίνηση είναι να συναντηθεί με τη Δάφνη στην Κύπρο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 488 (107 γ κύκλου) Πέμπτη 18/2/2016 Mprousko
Οι ώρες αγωνίας στο νοσοκομείο είναι ατελείωτες και όλοι περιμένουν να μάθουν τα νέα για τη Μαρίνα, που είναι όμως πάρα πολύ δυσάρεστα, αφού ο γιατρός τους εξηγεί ότι έχει τραυματιστεί στη σπονδυλική στήλη και δεν θα μπορέσει πλέον να περπατήσει. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος καταρρέουν, αλλά αυτή η τραγική στιγμή δείχνει να τους ενώνει, το ίδιο και οι τύψεις που νιώθουν για όσα έχουν κάνει και που ίσως να φταίνε για την κατάσταση που έχουν φτάσει. Οι σκηνές που εκτυλίσσονται μοιάζουν με αρχαία τραγωδία, ενώ η Δήμητρα ουρλιάζει. «Όχι δεν το πιστεύω, το παιδί μου θα μείνει παράλυτο». Ο Νικηφόρος στο μεταξύ λέει στον Διαμαντή ότι η Χρυσάνθη έχει βγάλει στο εξωτερικό πολλά λεφτά μαύρα, αλλά ο Διαμαντής αυτό δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό που να μπορεί να την καταστρέψει για πάντα. Λίγες ώρες μετά, στην Κύπρο έρχονται κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα για τη Μαρίνα, καθώς δίνουν κάποια ελπίδα να περπατήσει επειδή δεν κόπηκε τελείως ο νωτιαίος μυελός και ίσως με μια ακόμα εγχείρηση γίνει κάποιο θαύμα. Η Μαρίνα στο μεταξύ δείχνει εμπιστοσύνη μόνο στον Αχιλλέα, αλλά και ο Αχιλλέας που της έχει πολύ αδυναμία.

Μπρούσκο Επεισόδιο 489 (108 γ κύκλου) Παρασκευή 19/2/2016 Mprousko
Κι ενώ στα Χανιά γίνεται πραγματικός πόλεμος, με ενέδρες, πυροβολισμούς, παρακολουθήσεις και δολοφονίες, στην Κύπρο η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι της πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Πάτροκλος πηγαίνει να αγκαλιάσει τη Δήμητρα, αλλά η Δήμητρα του ζητάει να φύγει και να μην απλώσει ξανά χέρι πάνω της. Το ίδιο κάνει και ο Νεκτάριος με την Αλεξάνδρα, της ζητάει να σταματήσουν αυτή τη σχέση, γιατί δεν έχει το μυαλό του πουθενά αλλού εκτός από την οικογένειά του. Η Αλίκη λιποθυμάει εκατό φορές μόλις της λέει ο Χρήστος ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν, αλλά φαίνεται ότι το έκανε για να τη συνεφέρει μετά την γκάφα που έκανε και τηλεφώνησε στην Μελίνα. Στο μεταξύ, η Μελίνα που ζει όλη αυτή την κατάσταση, δεν μπορεί να χαρεί την εγκυμοσύνη της, είναι συνεχώς θλιμμένη και όπως εξομολογείται στην Αλεξάνδρα, φοβάται ακόμα και το χειρότερο. Τέλος, ο Ματθαίος αρχίζει να νιώθει και πάλι τρυφερά για την Αναστασία, αλλά ο εγωισμός του δεν τον αφήνει ούτε να το παραδεχτεί, ούτε και να της το εκδηλώσει κι έτσι αποφασίζει να μπει στην τελική ευθεία με το διαζύγιο.

Δημοσίευση σχολίου