0


XENES SEIRES ΤΡΙΤΗ 02.02.2016 XENA SHRIAL ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ

Ο φάρος
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά

Ο Ρικάρντο απορρίπτει την Ιρένε. Oμως η Λίντια λαμβάνει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα το οποίο μπερδεύει την Ιρένε για τα πραγματικά αισθήματα του Ρικάρντο. Η Ρόσα και ο Μανουελ, από την πλευρά τους, συνεχίζουν τη στρατηγική τους για να τελειώνουν με τον «Φάρο» και για να απομακρύνουν τον Ρικάρντο και τον Βίκτορ από την οικογενειακή επιχείρηση.
ΤΡΙΤΗ 02.02

Ραγισμένες καρδιές
5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Ντιλάρα εξομολογείται στην Τζανσού ότι θέλει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με τον Τζιχάν ώστε να ξαναγίνουν μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια. Ζητάει μάλιστα τη βοήθειά της για να το καταφέρει. Την ίδια ώρα, ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τα αισθήματά του για την Γκιουλσερέν. Μια αναπάντεχη άφιξη αναστατώνει τη ζωή του Οζκάν…

NCIS
9 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ο ειδικός πράκτορας Νεντ Ντόρνεγκετ συνεργάζεται με την ομάδα για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία ενός αξιωματικού, ο οποίος εργαζόταν στο Πολεμικό Ναυτικό.

Revenge
3.30 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά

Ο Κόνραντ και η Βικτώρια παίρνουν κάποιες πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό στον Τζακ…

CSI Las Vegas 13ος κύκλος
"PICK & ROLL" SKAI
Ο προπονητής που είναι υπεύθυνος για την ομάδα μπάσκετ στο σχολείο του γιου του D.B. Russell δολοφονείται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Το φονικό όπλο αφήνει τους πάντες έκπληκτους, σε μια υπόθεση που για τον αρχηγό του CSI Λας Βέγκας αποδεικνύεται πολύ προσωπική.

Δημοσίευση σχολίου