0


Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 66, 67, 68, 69 Κύκλος Β ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 66-67-68-69-70 Oi symmathites

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 66 Κύκλος Β Oi symmathites
Ο Ανδρέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει κοντά στη Μαριλένα και να σώσουν τη σχέση τους. Η Γκέλυ επιστρέφει στην Αθήνα και τίποτα δεν είναι όπως το είχε αφήσει… Ο Παύλος προσπαθεί να σταματήσει το καταστροφικό σχέδιο της Τατιάνας, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους συμμαθητές τους. Ο Αριστείδης έχει γίνει έξαλλος από το γεγονός όχι η Happytail προωθεί τα ίδια προϊόντα με την Κούλντογκ και πιέζει τους πάντες να δουλέψουν στο μέγιστο για να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Επιπλέον ανησυχεί για τη Μαριλένα που είναι εξαφανισμένη από όλους και όλα. Δεν του σηκώνει τα τηλέφωνα και ακυρώνει όλες τις συναντήσεις τους. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος προειδοποιεί τον Ανδρέα ότι πρέπει να συγκεντρωθεί περισσότερο στη δουλειά που του έχει ανατεθεί, διαφορετικά, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα.

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 67 Κύκλος Β Oi symmathites
Η Βάλια πηγαίνει από το σπίτι της Μαριλένας για να μάθει γιατί η Μαριλένα την κρατάει σε απόσταση. «Μια μέρα έχουμε να μιλήσουμε», της λέει η Μαριλένα και η Βάλια της απαντά: «Και το 'χεις λίγο; Εμένα μου φαίνεται μια ολόκληρη ζωή». Η πρώτη τής εξομολογείται ότι της λείπει ο Ανδρέας αλλά είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του λόγω του φιλιού που έδωσε με την Ιριδα. «Γιατί δεν τον δέρνεις και να σου φύγει ο θυμός; Εγώ έτσι κάνω με τον Φρίντομ και είμαστε μια χαρά» εξηγεί η Βάλια. Η Ντίνα και ο Ισίδωρος υποψιάζονται ότι έχουν ποντίκι στο σπίτι και του γκρινιάζει να βάλει παγίδες, αλλά συνέχεια το αμελεί. Η Γκέλυ τούς ανακοινώνει την επιστροφή της, αλλά η Ντίνα ανησυχεί πως, αν μάθει για το ποντίκι, θα ακυρώσει την επίσκεψή της. Κάτι που δεν θέλει. Η «μοίρα» τούς επιφυλάσσει μια… έκπληξη. Και αυτό γιατί δέχονται την επίσκεψη του υγειονομικού ελέγχου στο σπίτι τους λόγω του ότι έχουν δηλώσει την κουζίνα σαν… εργαστήρι παρασκευής των πιτών! Εκείνη τη στιγμή η Γκέλυ επιστρέφει στο πατρικό της, όπου φροντίζει να γλιτώσουν το τσουχτερό πρόστιμο οι γονείς της.

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 68 Κύκλος Β Oi symmathites
Ο Ανδρέας εκμυστηρεύεται στον Αριστείδη πως «δεν ξέρω αν η Κούλντογκ ταιριάζει με τα όνειρά μου και με τον τρόπο που έχω μάθει να ζω τη ζωή μου. Ίσως ήταν καλύτερα να σταματήσω». Αμέσως ο δεύτερος του εξηγεί πως «μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να μην το βάλεις κάτω». Μάλιστα, δίνει εντολή στον Γιώργο να δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές και να τον καθοδηγήσει σωστά, ενώ του ζητά να βρει μια ψεύτικη αφορμή για να φέρει τη Μαριλένα στην Κούλντογκ. Όπως και γίνεται. Tnς λέει ότι χρειάζεται τη βοήθειά της για την αγορά δώρων σε Αραβες. Εκείνη όπως δεν έχει καμία διάθεση και παροτρύνει τη Σεσίλια να πάει. Η Σεσίλια πάει στην Κούλντογκ και βλέπει τον Ανδρέα και την Ιριδα να συζητούν. Η τελευταία παραπονιέται ότι δεν την έχει βοηθήσει καθόλου στο θέμα του σκυλιού. Η Σεσίλια έχει τρελάνει τον Αριστείδη και τον Γιώργο, και δεν θέλει να φύγει από την εταιρεία εάν δεν δει τους Αραβες. Παρ' όλα αυτά, βρίσκουν τον τρόπο και την ξεφορτώνονται, αλλά την ώρα που φεύγει συναντά την Ιριδα μέσα στο ασανσέρ. Αμέσως της έρχεται στο μυαλό η αντίστοιχη σκηνή από τη νύχτα του ατυχήματος. θυμάται ότι, εκτός από το φιλί μεταξύ Ανδρέα – Ίριδας, άκουσε και κάτι πολύ σημαντικό που σχετίζεται με τη Μαριλένα. Αλλά τι είναι αυτό;

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 68 Κύκλος Β Oi symmathites
Το μπαρ έχει περάσει πια στα χέρια του Αρη και της παρέας του, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα. Μπορεί να έχουν φτιάξει ένα business plan, αλλά δεν μπορούν να το στήσουν οπως πρεπει, αφού ο καθένας λέει τη δική του άποψη. Στον ίδιο χώρο πηγαίνει και ο Παύλος, που μαθαίνει για την επιχειρηματική κίνηση του «γιου» του και του ζητά αναλάβει το management. Την επόμενη μέρα ο Ανδρέας επισκέπτεται τη Μαριλένα για να την πείσει να είναι ξανά μαζί. Και ενώ περιμένει να τον διώξει, εκείνη τον παροτρύνει να μπει μέσα στο σπίτι και να κάνουν μια όμορφη συζήτηση, γεγονός που τον εκπλήσσει. Παράλληλα, η Τατιάνα προσπαθεί να κερδίσει πόντους στη Happytail και «κλέβει» τους πελάτες της Κούλντογκ, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Παύλο, ο οποίος την παροτρύνει να το σταματήσει πριν χαλάσουν και πάλι οι σχέσεις με τους υπόλοιπους συμμαθητές. «Τατιάνα μου, τους είχες βεβαιώσει ότι δεν θα το έκανες αυτό εάν βραβευόσουν», της λέει ο Παύλος κι εκείνη απαντά: «θυμάσαι όμως πώς έφυγα από τη βράβευση;».

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 69 Κύκλος Β Oi symmathites
Η Μαριλένα αποκαλύπτει στον Αριστείδη ότι ο Ανδρέας φίλησε μια άλλη κοπέλα και δεν είναι πια μαζί. Εκείνος τη ρωτά αν θέλει να τον απολύσει, αλλά η γυναίκα, αποφασισμένη, λέει: «Όχι, μπαμπά μου! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τέτοιο. Δεν θέλω να έχει συνέπειες ο Ανδρέας απ' ό,τι συμβαίνει στην προσωπική μας σχέση. Άλλωστε, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου». Τότε ο Αριστείδης της προτείνει να τα ξαναβρούν και παράλληλα της αποκαλύπτει ένα κρυφό του μυστικό: «Ξέρεις, κοριτσάκι μου… Είχα έρθει κοντά στην απιστία όσο ζοϋσε η μαμά σου…». Η Μαριλένα σοκάρεται, καθώς θεωρούσε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο τέλειος άντρας.

Οι Συμμαθητές νεα Επεισόδιο 70, 71, 72, 73 Κύκλος β

Δημοσίευση σχολίου