0


ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 114-115-116-117-118-119
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 114 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Η συνωμοσία Χαζάλ – Κεριμάν αποκαλύπτεται, και η Ντιλάρα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να απομακρύνει τη βιολογική της κόρη από το σπίτι! Τα οικονομικά προβλήματα πνίγουν τον Τζιχάν. Η ανίερη συμμαχία Χαζάλ – Κεριμάν φτάνει στο τέλος της με… επεισοδιακό τρόπο! Η Χαζάλ μπορεί να αναγκάστηκε να πει στην Ντιλάρα ότι θέλει την Κεριμάν στο πλευρό της για να τη φροντίζει, όμως ουσιαστικά δεν τη χωνεύει και θέλει με την πρώτη ευκαιρία να την ξεφορτωθεί. Και νομίζει ότι θα το πετύχει όταν διαπιστώνει πως η Καριμάν έχει… σουφρώσει τα διαμαντένια σκουλαρίκια της Ντιλάρα.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 115 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα και θεωρεί ότι αν την απειλήσει θα καταφέρει να τη διώξει από την έπαυλη. Μόνο που η Κεριμάν την έχει βιντεοσκοπήσει με το κινητό της να στέκεται όρθια, οπότε την εκβιάζει και εκείνη με τη σειρά της. Κάποια στιγμή που θεία και ανιψιά τσακώνονται, η Χαζάλ προσπαθεί να πάρει το κινητό, το οποίο της πέφτει από τα χέρια και η κοπέλα σηκώνεται να το πιάσει.Όμως η Τζανσού, που ακούει τις φωνές τους, πλησιάζει και βλέπει τη Χαζάλ όρθια! Η Χαζάλ παγώνει. Ξέρει καλά πως είναι η αρχή του τέλους της. Γιατί η Τζανσού δεν πρόκειται να «συμμαχήσει» μαζί της όπως η Κεριμάν.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 116 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Και πραγματικά η Τζανσού αρπάζει το κινητό και πηγαίνει να το δείξει στην Ντιλάρα, που ακούγοντας επίσης τη φασαρία πλησιάζει στο δωμάτιο μαζί με τον Ραχμί. Το σοκ για τη γυναίκα είναι τεράστιο.Όχι μόνο βλέπει το επίμαχο βίντεο, αλλά αντικρίζει και την ίδια τη Χαζάλ όρθια στο κεντρικό χολ να ζητά συγγνώμη… Αλλά μάταια. Ο Ραχμί, που ποτέ δεν χωνεύει τη Χαζάλ, είναι έξαλλος μαζί τη και ζητά από την Ντιλάρα να τηνπετάξει έξω από το σπίτι τους Ντιλάρα αισθάνεται προδομένη από την ίδια της την κόρη. Την οποία είχε υπερασπιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όμως τώρα αισθάνεται ότι δεν μπορεί να παλέψει άλλο… Της δηλώνει πως θα πρέπει να φύγει από την έπαυλη και σκέφτεται να επικοινωνήσει με την Γκιουλσερέν για να την αναλάβει ξανά…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 117 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Χαρούν είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Τζιχάν. Το φλερτάρει την Ντιλάρα είναι ένα μέρος του σχεδίου του, το οποίο όμως ξέρει πως δεν θα πόνεση αρκετά τον μεγάλο του αντίπαλο αφού ο γάμος των Γκιουρπινάρ παρέπαιε εδώ και καιρό.Έτσι, προσπαθεί να γκρεμίσει την οικονομική του αυτοκρατορία. Ο έλεγχος από την εφορία που γίνεται στην εταιρία του Τζιχάν είναι δικό του «κατόρθωμα».

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 118 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Χαρούν όμως παρακολουθεί στενό όλα τα μέλη της οικογένειας του Τζιχάν. Έτσι, ξέρει καλά την αδυναμία του Ραχμί στον τζόγο και φυσικά την εκμεταλλεύεται… Μπορεί ο Ραχμί να έχει ορκιστεί στον Τζιχάν ότι δεν πρόκειται να ξαναμπλέξει με χαρτιά ή ρουλέτα, όμως με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνει σε καζίνο. Και τότε ο Χαρούν δίνει εντολή στους άντρες του να είναι συνεχώς δίπλα του και να του κάνουν πίστωση αν τη ζητήσει. Και ο Ραχμί τη ζητά, αφού… η τύχη δεν τον ευνοεί και βρίσκεται να χάνει για μια ακόμα φορά. Κάπως έτσι, Ραχμί και Χαρούν συναντιούνται. Μόνο που ο Ραχμί θεωρεί τον Χαρούν «σωτήρα» του, φίλο του…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 119 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Οζάν, στο μεταξύ, κάνει την επανάστασή του. Αρνούμενος να δεχτεί τη «νέα τάξη πραγμάτων» στην έπαυλη, τον πατέρα του να «σέρνεται» πίσω από την Γκιουλσερέν (έτσι το βλέπει ο ίδιος) και τη μητέρα του να υποφέρει, φεύγει από το σπίτι και πιάνει δουλειά σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων ως πωλητής. Μια μέρα στον δρόμο δύο περίεργοι τύποι τού επιτίθενται και εκείνος προσπαθεί να αμυνθεί. Ο Χαρούν, που τον παρακολουθεί, βγαίνει από το αυτοκίνητο και τρέχει να τον βοηθήσει. Με δυο χτυπήματα καταφέρνει να τρέψει σε φυγή τους τύπους. Ο Οζάν εντυπωσιάζεται, όμως ο Χαρούν δεν του συστήνεται. Απλώς απομακρύνεται, αφήνοντάς τον με την απορία για την ταυτότητα του «υπερασπιστή» του..

Δημοσίευση σχολίου