0


Οι Συμμαθητές 132-133-134-135 κύκλος 3
Οι Συμμαθητές 132 κύκλος 3
θα δούμε τον Ανδρέα να γκρινιάζει στη Μαριλένα για το επερχόμενο ταξίδι τους στην Ελβετία, ο Αστυνόμος επισκέπτεται ξανά την Τατιάνα και την απειλεί με μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν. Η Σεσίλια και η Τότα συνεχίζουν την «επιχείρησή» τους στην ταβέρνα, όμως η χαρά τους και οι εισπράξεις δεν θα κρατήσουν για πολύ.
Οι Συμμαθητές 133 κύκλος 3
Η Κρίστη είναι πολύ πληγωμένη μετά το συμβάν από την κοινή έξοδο Φραγκίσκου και Αιμιλίας. Η Μπέτυ είναι έξαλλη με τον Άρη και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και την Ηρώ, ενώ η Τάρα, στην προσπάθειά της να εντυπωσιάσει τον Μιχάλη, συνεχίζει τις ψεύτικες ιστορίες από το παρελθόν της. Και ενώ η Αλίκη και ο Ηρακλής συναντιούνται στο σπίτι της Μαριλένας για να κρύψουν τον έρωτά τους, η εμφάνιση του Αλέξανδρου και της Γκέλυς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα.
Οι Συμμαθητές 134 κύκλος 3
Η Τατιάνα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να βρει τα χρήματα που της ζητάει ο Αστυνόμος για να κρύψει το μυστικό της. Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Μπέτυ το μυστικό που έχει με την Ηρώ, ενώ η σχέση του Φραγκίσκου και της Κρίστης φαίνεται να έρχεται σε ένα τέλος.Η Τατιάνα αποκαλύπτει τις απειλές που δέχεται στη Μαριλένα και τον Ανδρέα, ενώ ζητάει και τη βοήθεια του Φρίντομ. Ο Γιώργος, έξαλλος με τις τρέλες της μητέρας του και της Σεσίλιας, αποφασίζει να πάρει δραστικές πρωτοβουλίες και τηλεφωνεί στον πατέρα του.
Οι Συμμαθητές 135 κύκλος 3
Ο Ισίδωρος και ο Ανδρέας αποφασίζουν να δεχτούν τον Αλέξανδρο στην οικογένεια, περνώντας τον πρώτα από κάποιες δοκιμασίες, την ίδια ώρα που στο διπλανό δωμάτιο, η Αλίκη και ο Ηρακλής χαίρονται για άλλη μια φορά κρυφά τον έρωτά τους. Η Μαριλένα και η Κρίστη συζητούν για πρώτη φορά σοβαρά με τον Φρίντομ το θέμα των γονιών του.

Δημοσίευση σχολίου