0

Έρωτας και τιμωρία MEGA- θα προβάλλεται στη ζώνη του prime time από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21.00.Πρόκειται για ένα ακόμη τουρκικό σίριαλ που κάνει την είσοδό του στην ελληνική τηλεοπτική σεζόν και έρχεται με προσδοκίες να κατακτήσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το Ερωτας και τιμωρία ή Ask ve ceza , όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Πρωταγωνιστές είναι δύο νέοι άνθρωποι, ο Σαβάς και η Γιασεμίν, τους οποίους ενώνει ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν οι διαφορετικοί κόσμοι στους οποίους ζουν. Παγιδεύονται στα άδικα παιχνίδια της μοίρας, στους άγραφους νόμους μιας αιματηρής βεντέτας και στα μεγάλα οικογενειακά μυστικά.
Η σύγχρονη Τουρκία έρχεται αντιμέτωπη με τις αυστηρές παραδόσεις και τα έθιμα που επικρατούν ακόμη και σήμερα. Στον ρόλο του Σαβάς εμφανίζεται ο Murat Yildirim, ενώ τον ρόλο της Γιασεμίν υποδύεται η Nurgel Yesilcay, η οποία έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στην Τουρκία. Η σειρά είναι παραγωγή του βραβευμένου Erol Avcio.

Σύμφωνα με το στόρι της σειράς, η Γιασεμίν είναι μια νεαρή κοπέλα, η οποία εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία της Κωνσταντινούπολης και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ωστόσο, λίγο πριν από τον γάμο πιάνει τον αρραβωνιαστικό της να την απατά με την καλύτερή της φίλη.

Ο αρραβωνιαστικός της Μεχμέτ ρίχνει στην ίδια την ευθύνη για την απιστία του, καθώς η Γιασεμίν αρνιόταν να κάνει σεξ μαζί του πριν από τον γάμο. Εκείνη θυμώνει με τις κατηγορίες του, γιατί ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά τον λόγο της απόφασής της: ήταν κάτι που είχε υποσχεθεί στον πατέρα της, καθώς η αδελφή της πέθανε κατά τη διάρκεια έκτρωσης.Απογοητευμένη, χάνει την πίστη της στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και καταλήγει να κάνει σεξ με τον πρώτο άντρα που συναντά σε ένα μπαρ, τον Σαβάς. Τότε είναι που ξεκινούν η αγωνία, τα δάκρυα, αλλά και οι ανατροπές, που διαδέχονται η μία την άλλη VIDEO .

Δημοσίευση σχολίου