0

​Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδια 67-68-69-70-71 sta dixtya toy peprwmenoy

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 67 Sta dixtya toy peprwmenoy
H Ελίφ βρίσκεται στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει την εγχείρηση που έχει κανονίσει ο Μακσούτ. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η Ελίφ θα καταφέρει να ξεφύγει από τον Μακσούτ, αλλά οι πολλές απειλές που έχει εκτοξεύσει ότι θα κάνει κακό στο παιδί της αλλά και στον Καχραμάν την αναγκάζουν να ξανασκεφτεί το σχέδιο της. Παράλληλα βλέπουμε και τον Καχραμάν να απευθύνεται σε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ ! Η Ντεφνέ πάει στον Ζιγιά, ώστε να του ζητήσει τη βοήθειά του για να καταφέρει και να ξαναφέρει τον Καχραμάν στην αγκαλιά της.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου στο επεισόδιο 68 Sta dixtya toy peprwmenoy
O Καχραμάν είναι στενοχωρημένος και θα πει στον Τζελάλ ότι μέρα με τη μέρα που περνάει ότι η Ελίφ του λείπει όλο και περισσότερο. Η Κιγιμέτ θα πάει στην Σουλτάν και θα της πει να της δώσει το μωρό πίσω και εκείνη θα της πει ότι έχει ενημερώσει την Ντεφνέ ότι θα το πάρει μαζί της για λίγο. Η Ελίφ φαίνεται ότι έχει μεγάλα προβλήματα στα πόδια της, αφού δεν μπορεί να τα κουνήσει. Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε ο Καχραμάν φαίνεται ότι βρήκε ένα πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση στον τόπο του ατυχήματος.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 69 Sta dixtya toy peprwmenoy
H οικογενειακή επιχείρηση φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την οικονομική καταστροφή. Ο Ζιγιά φαίνεται ότι πιστεύει στον Καχραμάν ότι θα καταφέρει να βρει μια λύση για να γλιτώσουν από την καταστροφή και τα αδιέξοδα. Ο Καχραμάν όμως δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο αφού είναι διαλυμένος ψυχολογικά αφού θρηνεί τον χαμό της γυναίκας του. Η Ελίφ με την σειρά της φαίνεται ότι σχεδιάζει πώς να αποδράσει από τον Μακσούτ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 70 Sta dixtya toy peprwmenoy
Ο Ζιγιά κάνει κάποιες προσπάθειες ώστε να αλλάξει γνώμη στον Καχραμάν και να πάει να παντρευτεί την Ντεφνέ για χάρη των παιδιών του! Εκεί τον βλέπουμε τον Ζιγιά να του λέει ότι η Ντεφνέ έχει αλλάξει και ότι αγαπάει πάρα πολύ και τα δύο παιδιά και θα τα μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και έχει σταθεί στην οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Βλέπουμε τον Καχραμάν να κάνει ένα βήμα πίσω και τότε η Κιγιμέτ μαζί με την Ντεφνέ τρέχουν σαν τρελές, ώστε να ετοιμάσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον γάμο. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Μακσούτ και εκείνος ότι ετοιμάζει μια έκπληξη στην Ελίφ.

Στα δίχτυα του πεπρωμένου επεισόδιο 71 Sta dixtya toy peprwmenoy
H Ελίφ να έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική αλήθεια γεγονός που θα την πονέσει όσο τίποτε άλλο. Τα φαινόμενα όμως απατούν αφού δεν το γνωρίζει ότι ο Καχραμάν εξακολουθεί να την αγαπάει και να την περιμένει, ενώ δεν την έχει ξεχάσει ποτέ. Η Ντεφνέ ζει με την ελπίδα ότι ίσως κάποια στιγμή ο Καχραμάν να έρθει σύντομα κοντά της, ενώ μια καινούργια συμμαχία ξεκινάει ανάμεσα στον Μακσούτ και στην Σουλτάν. Ο Ζιγιά θα πάει και θα εξηγήσει στον Καχραμάν ότι πρέπει να κάνει κάτι, ώστε να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση!

sta-dixtya-toy-peprwmenoy-72-73-74-75-76 τα νέα επεισόδια της σειράς Στα δίχτυα του πεπρωμένου 72-73-74-75-76

Δημοσίευση σχολίου