0

​Καταιγίδα δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 21,22,23,24,25 kataigida episodia


Καταιγίδα επεισόδιο 21 kataigida episodia
H Φαίη καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι το σχέδιο εκδίκησης που είχε φτιάξει εκείνη, έχει αρχίσει σιγά σιγά να γυρίζει μπούμερανγκ προς αυτήν και θα έχει πολύ καταστροφικές συνέπειες.Ο Λευτέρης θα μάθει από τον Γεράσιμο ότι στην Κύπρο βρίσκεται ο Ορέστης και κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να καταφέρει να τον βρει. Παράλληλα βλέπουμε και τον Μιχάλη να καταφέρνει και να μαθαίνει ένα από τα μεγάλα μυστικά της Κατερίνας και δείχνει να είναι αποφασισμένος, ώστε να το βγάλει στη δημοσιότητα.Την ίδια στιγμή ο Αλέξης δείχνει αποφασισμένος, ώστε να ενδώσει στις έντονες απειλές του Πάρη χωρίς όμως να σκέφτεται τις πολλές και άσχημες συνέπειες που θα έχουν και οι πράξεις του.Η Φαίη δείχνει να είναι πολύ σίγουρη ότι η Ελπίδα και ο Παύλος έχουν φύγει από την Κύπρο και είναι αποφασισμένη, ώστε να φτάσει την κατάσταση μέχρι τα άκρα για να καταφέρει και να χωρίσει απ αυτούς τους δύο. Την ίδια ώρα θα δούμε ότι ο Παύλος θα πάει και θα κάνει πρόταση γάμου στην Ελπίδα. Ο Ορέστης θα συναντήσει την Ζωή!

Καταιγίδα επεισόδιο 22 kataigida episodia
Ο Στέφανος κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει γνώμη στην Ελένη να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο και να πάει στον Γιώργο και να του πει όλη την αλήθεια.Ο Ορέστης πηγαίνει στην Ζωή και της εξιστορεί την πραγματική αιτία που ο Λευτέρης έκατσε και σκηνοθέτησε τον θάνατό του.Παράλληλα ο Αλέξης θα έχει μια συνάντηση με τον Γιώργο και εκεί του ζητάει να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τον θάνατι του πατέρα του Παύλου.Ο Ανδρέας από την μεριά του κάνει ότι μπορεί, ώστε να επισπεύσει την διαδικασία της πώλησης της ξενοδοχειακής μονάδας. Η Ιόλη μαζί με τον Γεράσιμο δείχνουν να είναι λίγο ανήσυχοι με την όλη υπόθεση και με τις εξελίξεις που γίνονται ενώ θα αναμένουν τις οδηγίες και από τον Λευτέρη.Η Φαίη θα μάθει και εκείνη το νέο σχετικά με τον Ορέστη, δηλαδή ότι έχει γυρίσει πίσω στην Κύπρο. Η Ελπίδα δείχνει να είναι χαρούμενη ύστερα από την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Παύλο, αλλά δυστυχώς ένα άσχημο γεγονός θα είναι ικανό, ώστε να γυρίσει τα πάνω κάτω!

Καταιγίδα επεισόδιο 23 kataigida episodia
O Μιχάλης μαθαίνει το γεγονός ότι υπεύθυνη για το χωρισμό του Γιώργου και της Ελένης είναι η Κατερίνα. Έτσι λοιπόν ο Μιχάλης θα πιέσει την Κατερίνα να βγάλει όλη την πραγματική αλήθεια στην δημοσιότητα. Ακριβώς την ίδια ώρα βλέπουμε και την Ελένη να δείχνει αποφασισμένη, ώστε να γυρίσει πίσω στην Κύπρο.Ο Γιώργος θα προσπαθήσει με όποιο τρόπο διαθέτει να καταφέρει και να αλλάξει γνώμη στον Αλέξη και να μην πάει να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την δολοφονία του πατέρα του Παύλου, ενώ ο Αλέξης δείχνει να είναι πολύ αποφασισμένος ώστε να πάει και να τα αποκαλύψει όλα και να βγάλει όλα στην επιφάνεια.Ο Παύλος βρίσκεται στην Ρώμη όπου πηγαίνει και ψάχνει να βρει την Ελπίδα. Παράλληλα την ίδια ώρα ο Λευτέρης είναι στην Κύπρο και δείχνει έτοιμος, ώστε να πάει στην Μύρια και να της πει το γεγονός ότι ο Ορέστης βρίσκεται στη ζωή. Η Φαίη θα ανακαλύψει ότι ο Ορέστης βρίσκεται και κρύβεται στο σπίτι της Ζωής. Την ίδια ώρα βλέπουμε την Ελπίδα να βρίσκεται στο νοσοκομείο!

Καταιγίδα επεισόδιο 24 kataigida episodia
Η Ελπίδα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση μέσα στο νοσοκομείο και εκεί την βλέπουμε να ζητάει να μάθει όλα τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν την εγκυμοσύνη της.Έτσι λοιπόν την ίδια ώρα βλέπουμε και την Μύρια να καταφέρνει και να μαθαίνει το γεγονός ότι ο Ορέστης βρίσκεται στη ζωή. Ο Λευτέρης θα της ζητήσει να πάει και να τον βοηθήσει, ώστε να αποκαλύψει σε όλη την οικογένεια το πραγματικό γεγονός.Παράλληλα η Φαίη πηγαίνει στο υπουργείο όπου και την βλέπουμε να υποβάλει την παραίτησή της. Ο Ανδρέας φαίνεται ότι ξανασκέφτεται την προσφορά που πήγε και του έκανε ο Λευτέρης σχετικά με την ξενοδοχειακή μονάδα.Παράλληλα η Ελένη μαζί με την κόρη της φτάνουν στην Κύπρο, την ίδια ώρα που ο Γεράσιμος και η Ιόλη θα επιστρέψουν από την Κωνσταντινούπολη. Ο Αλέξης πάει στον Ανδρέα και θα του πει ότι είναι αποφασισμένος, ώστε να πάει και να ξανανοίξει τον φάκελο που αφορά την δολοφονία του πατέρα του Παύλου. Η Ελπίδα φαίνεται ότι θα δεχτεί ένα τηλεφώνημα από την Μύρια γεγονός που θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Ορέστης πάει στην έπαυλη και έχει σκοπό να πάει να συναντήσει όλη την υπόλοιπη οικογένειά του!

Καταιγίδα επεισόδιο 25 kataigida episodia
Η Αντιγόνη στο άκουσμα ότι ο Ορέστης είναι ζωντανός θα καταρρεύσει. Στην Φαίη λέει η Έρρικα για την σχέση του Λευτέρη με την Κατερίνα. Η Ελένη θα ξυπνήσει τους εφιάλτες της μόλις επιστρέψει στην Κύπρο.Ο Μιχάλης θα είναι μια ανάσα πριν βγάλει το καλά κρυμμένα μυστικά της Κατερίνας στην δημοσιότητα.Στην Κύπρο επιστρέφει η Ελπίδα και είναι αντιμέτωπη με τον Ορέστη. Ο Παύλος δεν θέλει να τη χάσει και τότε παίρνει την απόφαση να φτάσει μέχρι τα άκρα και να μην αφήσει κανέναν να μπει ανάμεσά τους. Πως όμως θα αντιδράσει όταν θα δει την Ελπίδα παρέα με τον Ορέστη;

νέα επεισόδια Καταιγίδα 26-27-28-29-30
kataigida-epomena epeisodia-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30

Δημοσίευση σχολίου