0


Μπρούσκο Επεισόδιο brusko 499, 500, 501, 502, 503, 504 Mprousko

Μπρούσκο Επεισόδιο 499 Mprousko episodia
Η Αριάδνη, προσπαθεί να βρει το θάρρος να αποκαλύψει στον Ματθαίο το μεγάλο της μυστικό, ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα αγωνιούν για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Στο μεταξύ ο Ματθαίος εξακολουθεί να κρατάει σε απόσταση την Αναστασία, ενώ αυτή, έχοντας βάλει στην άκρη τον εγωισμό της, κάνει κάθε προσπάθεια για να τον πλησιάσει. Η Δάφνη, αδυνατεί να χαρεί με το περιεχόμενο της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, αφού ανησυχεί για το πώς θα αποκαλύψει στον Μάρκο ότι πλέον η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει ολοκληρωτικά. Κι ενώ ο Σήφης με την Όλγα περνάνε δραματικές στιγμές αγωνίας για το πρόωρο μωρό τους, η Μελίνα φαίνεται να έχει επηρεαστεί από το γεγονός, ανησυχώντας για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 500 Mprousko episodia
Η Αριάδνη αποκαλύπτει στον Ματθαίο το μεγάλο της μυστικός. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η κατάσταση του μωρού επιδεινώνεται κι ο Σήφης κρύβει απ' την Όλγα την προοπτική ενός χειρουργείου, ελπίζοντας πως θ' αποφευχθεί. Παράλληλα, ο Πάτροκλος παραμένει εξαφανισμένος κι ο Διαμαντής παρακινεί την Άννα να μην υποχωρήσει στον ψυχολογικό πόλεμο που τους κάνει. Μελίνα κι Αχιλλέας, αναλύουν στη Δάφνη τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει η περιουσία που κληρονόμησε, η Δάφνη το μεταφέρει στη Κωνσταντίνα κι ο Μανωλιός, έχοντας κρυφακούσει, το μεταφέρει στον Μάρκο που γίνεται έξαλλος. Ο Νικηφόρος διαβάλλει την Χρυσάνθη στο Μηνά, ενώ συγχρόνως διεκδικεί με τρόπο πιεστικό την Λουκία, τρομοκρατώντας την. Ένα αθώο φιλί της Αριάδνης στον Ματθαίο, θα πυροδοτήσει εκ νέου τη ζήλια της Αναστασίας, βγάζοντάς την εκτός ορίων, ενώ την ίδια στιγμή κορυφώνεται η αγωνία για το μωρό του Σήφη και της Όλγας.

Μπρούσκο Επεισόδιο 501 Mprousko episodia
Ο Ματθαίος, σοκαρισμένος και ο ίδιος, αποκαλύπτει στην Αναστασία το μυστικό που έκρυβε η Αριάδνη, πυροδοτώντας εκ νέου την οργή της Αναστασίας. Η Αναστασία ξεσπάει με τα πιο σκληρά λόγια κατηγορώντας όλη την οικογένεια Ματθαίων και σε έξαλλη κατάσταση παίρνει το παιδί της και γυρίζει Κρήτη… Ο Μάρκος είναι πεπεισμένος ότι ο λόγος που η Δάφνη κληρονόμησε τη μεγάλη περιουσία από τον Θεμιστοκλέους, είναι επειδή μέχρι και τον θάνατό του, διατηρούσε σχέσεις μαζί του… Στην προσπάθεια του όμως ο Μανωλιός να την δικαιολογήσει, κάνει τα πράγματα χειρότερα, γεγονός που θα φέρει τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα σε σύγκρουση. Η Κατάσταση του μωρού του Σήφη και της Όλγας είναι πλέον εξαιρετικά κρίσιμη. Ενόψει αυτών των εξελίξεων, ο Χρήστος ζητά από την Αλίκη να αναβάλουν τον γάμο. Η Άννα, ο Διαμαντής και η Χρυσάνθη εξακολουθούν να κρατάνε σκληρή στάση απέναντι στον Πάτροκλο όσον αφορά στα χρήματα.. αναγκάζοντάς τον να πάρει άλλα μέτρα.. Ενώ βλέπουμε τον Νεκτάριο και την Αλεξάνδρα να μην έχουν ξεπεράσει οριστικά ο ένας τον άλλον.. γεγονός που φέρνει την Μελίνα και τον Αχιλλέα σε δύσκολη θέση.

Μπρούσκο Επεισόδιο 502 Mprousko episodia
Παίρνοντας απόφαση λογικής κι όχι καρδιάς, η Δήμητρα κόβει κάθε γέφυρα επικοινωνίας στον Πάτροκλο. Ο Μάρκος θέλοντας να ξεσκεπάσει τα ψέματα της Δάφνης καλεί ως μάρτυρα τον Μανωλιό, μ' αποτέλεσμα να κινδυνεύει να του βγάλει στη φόρα τα δικά του άπλυτα. Μελίνα κι Αχιλλέας, γυρνάνε απογοητευμένοι απ' τον γυναικολόγο μιας κι έχει αποφασίσει να μην τους αποκαλύψει μέχρι τέλους το φύλο του μωρού τους. Οι μέρες περνούν και η σχέση Σήφη-Όλγας είναι γεμάτη εντάσεις. Η Άννα κι ο Διαμαντής μαθαίνουν απ' την Χρυσάνθη ότι πιθανόν ο Πάτροκλος να βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα. Παράλληλα ο Σήφης ανακοινώνει στον Αχιλλέα πως επιθυμεί την διάλυση της εταιρείας τους. Η ώρα του γάμου της Αλίκης και του Χρήστου φτάνει, μια απροσεξία όμως του Μανωλιού θα σταθεί εμπόδιο στο να ξεκινήσει το μυστήριο.

Μπρούσκο Επεισόδιο 503 Mprousko episodia
Η Αναστασία και ο Ματθαίος έρχονται και πάλι σε αντιπαράθεση. Στο μεταξύ, όλοι ζουν στον ρυθμό της προετοιμασίας για τον γάμο Αλίκης και Χρήστου και τίποτα δεν δείχνει να πηγαίνει καλά, αφού και πάλι από μια βλακεία του Μανωλιού θα αρπάξει φωτιά το πέπλο της νύφης και θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου για να βρεθεί καινούργιο και να γίνει επιτέλους αυτός ο γάμος. Η Αναστασία πείθει τον Διαμαντή και τον Σήφη να προχωρήσουν στην διάλυση του συνεταιρισμού με τους Ματθαίους. Κι ενώ όλοι αναζητούν τον Πάτροκλο, αυτός στέλνει ένα μήνυμα πως πήγε στη Γερμανία και δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ κανέναν τους. Η Ελευθερία συναντάει τυχαία τον Αχιλλέα στο καφενείο και δεν διστάζει να του κάνει μια επίδειξη της γυναικείας γοητείας της και της πρόθεσής της να φλερτάρει προκειμένου να νιώθει για πάντα νέα.

Δημοσίευση σχολίου