0


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2016 ellhnikes seires ellhnika sirial

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η ζωή της Μαρίνας απειλείται. Ο Πέτρος προκειμένου να βοηθήσει την κόρη του δίνει τους δικούς του κωδικούς. Ακριβώς το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Ορφέας ο οποίος, δίχως να γνωρίζει πως η Μαρίνα κινδυνεύει να πεθάνει, αποφασίζει να μην ασχοληθεί άλλο με αυτήν την υπόθεση, να μην ενδώσει στον πειρασμό και να ξεφορτωθεί τους κωδικούς.
ΠΕΜΠΤΗ 04.02

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Μαρίνα αρχίζει πάλι να ξεχνάει και πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος να νιώσει καλύτερα είναι να βρει δουλειά. Η Εύα όμως την παροτρύνει να πάνε στον γιατρό, γιατί η κατάστασή της είναι μάλλον πιο σοβαρή απ' ό,τι θέλει να πιστεύει. Ο Αλκης επισκέπτεται την Κρίστη, που μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, δείχνει όλο και πιο βυθισμένη στη θλίψη της.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Λίγο πριν από τον γάμο, η Αντρη φτάνει στο σπίτι του Στάθη με σκοπό να του αποκαλύψει την αλήθεια για την Εύα. Η Νάντια απελπισμένη απευθύνεται στον Μιχάλη ζητώντας τη βοήθειά του για να μεταπείσουν τη μητέρα της. Η Λήδα λέει στη Μαρία πως είναι έγκυος.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η βεντέτα ανάμεσα στους Γιαννακάκηδες και τους συγγενείς του Σηφαλάκη έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στην Κύπρο, το δράμα των Ματθαίων συνεχίζεται, καθώς το ενδεχόμενο να μείνει η Μαρίνα παράλυτη τους έχει τσακίσει όλους, ενώ περιμένουν να περάσει το κρίσιμο 24ωρο για να πάρουν μια απάντηση από τους γιατρούς. Παράλληλα, ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ και για την έκβαση της εγκυμοσύνης της Μελίνας, καθώς δεν μπορεί με τίποτα να την πείσει να μείνει στο σπίτι και να μην περνάει όλη τη μέρα στο νοσοκομείο, δίπλα στη Δήμητρα.

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Η Χαρούλα, κάνοντας δουλειές στο σπίτι της Μπέλας, βρίσκει κάτι κάτω από τον καναπέ που την οδηγεί σε ένα συμπέρασμα ικανό να τους αλλάξει τη ζωή προς το χειρότερο. Απεγνωσμένη, ζητάει βοήθεια από τη Λυδία. Αλλά στην οικογένεια Χαμπέα τίποτα δεν μένει κρυφό και πόσω μάλλον τώρα που έχει σημάνει ο κώδων του κινδύνου.

Τρελή οικογένεια
9 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Ο Στάθης έρχεται στο σπίτι της Μαργαρίτας να της ανακοινώσει ότι η σχέση του με τη Νατάσα περνάει κρίση. Οι δύο πρώην σύζυγοι έρχονται πολύ κοντά. Ολα δείχνουν πιθανή επανασύνδεση, μέχρι που η Νατάσα θα κουνήσει απλά το δαχτυλάκι της για να πατήσει την κόρνα του αυτοκινήτου της, έξω από το σπίτι της Μαργαρίτας.

Το νησί
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η Ελένη και ο μικρός Δημήτρης φτάνουν στον τόπο όπου είναι καταδικασμένοι να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Ο εγκλεισμός στο νησί του μαρτυρίου και ο νόστος των αγαπημένων τους είναι δυσβάσταχτος. Το νησί υποφέρει από έλλειψη νερού, πράγμα που κάνει την καθημερινότητα των λεπρών κατοίκων του ακόμα πιο οδυνηρή.

Δημοσίευση σχολίου