0


ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ Πέμπτη 21:00 7/4/16 Pame Paketo
Την Πέμπτη 7 Απριλίου, το άνοιγμα των πακέτων θα φέρει στο φως εξομολογήσεις ζωής, που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα συγκινήσουν.
Είναι πολύ άσχημο για έναν άνθρωπο να διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του, να έχει παλέψει να σταθεί στα πόδια του και να αναγκάζεται από την μια μέρα στην άλλη να βρίσκεται στο δρόμο. Ο Σπύρος ήταν επιτυχημένος επαγγελματίας και οικογενειάρχης και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, από λανθασμένες επιλογές του, βρέθηκε άστεγος να ζητάει βοήθεια στα σκαλιά της εκκλησίας. Τη στιγμή που χρειαζόταν έναν άνθρωπο στο πλάι του, όλοι είχαν απομακρυνθεί. Τα παιδιά του, λόγω της δικής του συμπεριφοράς, έχουν απομακρυνθεί από κοντά του και από τους φίλους κανείς δεν του άνοιξε την πόρτα, όταν τους είχε ανάγκη. Μέχρι σήμερα τα παιδιά του αγνοούν την κατάστασή του γιατί από περηφάνια δεν επέλεξε να τα ενοχλήσει. Άραγε που στέλνει αυτό το πακέτο ο Σπύρος;
Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, έρχεται να δώσει την ευκαιρία σε μια οικογένεια να εξομολογηθεί για πρώτη φορά, ο ένας στον άλλον, αισθήματα που τόσα χρόνια παρέμεναν αγκάθια στην ψυχή τους. Ο πρώτος παραλήπτης, ο Λευτέρης, είναι ένας άνθρωπος που έχτισε τη ζωή του από την αρχή τρεις φορές. Όλη του η οικογένεια αισθάνεται περήφανη για εκείνον, όμως ο ίδιος ποτέ δεν ξεπέρασε το γεγονός ότι επέλεξε να δώσει το ένα του παιδί για υιοθεσία και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία. Ο Λευτέρης έρχεται στο στούντιο και δεν περιμένει με τίποτα αυτό που θα συναντήσει!

Δημοσίευση σχολίου