0



Ο Σελίμ, η Ιπέκ και ο Κενάν είναι στο νοσοκομείο. Τα νέα για τον θάνατο της Αϊσέ τους βυθίζουν στη θλίψη. Όταν η αστυνομία λέει στον Κενάν πως ένα αυτοκίνητο χτύπησε την Αϊσέ ενώ περίμενε να συναντήσει τον άνθρωπο, που του τηλεφωνούσε, εκπλήσσεται αλλά δεν λέει τίποτα στις Αρχές.


Η Αλιγιέ και όλοι οι εργαζόμενοι στο κτήμα περιμένουν με αγωνία καλά νέα για την υγεία της Αϊσέ. Όταν ο Κενάν τους ανακοινώνει τον θάνατό της, αισθάνονται όλοι συντετριμμένοι. Η Ελίφ δεν καταλαβαίνει στην αρχή τι συμβαίνει αλλά όταν συνειδητοποιεί πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την Αϊσέ νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Τουγτσέ είναι δίπλα της και την παρηγορεί. Ο Σελίμ είναι κοντά στην Ελίφ και λέει σε όλους στο κτήμα πως η τελευταία επιθυμία της Αϊσέ ήταν να μείνει μαζί τους η Ελίφ και θα πρέπει να την τιμήσουν. Αργότερα ο Σελίμ πηγαίνει μαζί με την Ελίφ στην παλιά γειτονιά της Μελέκ και ο Ερκούτ τους βλέπει.



Ο Σαντίκ ενημερώνει τον Μελίχ για τον θάνατο της Αϊσέ. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στην Αϊσέ και η Κιράζ της μεταφέρει τα άσχημα νέα. Η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα και δεν ξέρει πως να πει την άσχημη είδηση στη Μελέκ. Καταφέρνει να πάει στην κηδεία της Αϊσέ χωρίς να την δει κανείς από την οικογένεια. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη φυλακή. Μια συγκρατούμενη της πιστεύει στην αθωότητά της και την υποστηρίζει. Η Αρζού αισθάνεται μεγάλη ανακούφιση καθώς πιστεύει πως μαζί με την Αϊσέ, θάφτηκε και το μυστικό, πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν…

Δημοσίευση σχολίου