0

Επεισόδιο 16

Η απόπειρα δολοφονίας του Κοντογιώργου δημιουργεί φόβους στον Ανδρέα και στον Ηρακλή, ότι μπορεί να ανοίξει το στόμα του και να κάνει αποκαλύψεις για το βρώμικο παρελθόν των Τσακίρηδων. Ο Ανδρέας αποφασίζει να αναλάβει αυτός το χειρισμό της υπόθεσης του Κοντογιώργου. Ο Στέλιος Αξιώτης επισκέπτεται, στο σπίτι του, τον μικρό Άλκη και ανακαλύπτει ότι ο μικρός ζει σε άθλιες συνθήκες.

Η Άννα βλέπει στο όνειρό της τον Μίλτο με ματωμένο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ενώ ο Μίλτος παρακολουθεί κρυφά την απαγωγή Κοντογιώργου κάποιος τον χτυπάει από πίσω και τον αφήνει αναίσθητο. Ο Σάκης, συνάδελφος του Μίλτου, έρχεται για να συνοδεύσει τη Άννα στο νοσοκομείο, όπου έχει εισαχθεί ο Μίλτος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Επεισόδιο 17

Η επίσκεψη του Υπουργού στο σπίτι των Τσακίρηδων, την ώρα που τραυματίστηκε ο Μίλτος, φαίνεται να είναι ισχυρό άλλοθι. Η Κάτια επισκέπτεται την Άννα στο νοσοκομείο για να ρωτήσει για την κατάσταση του Μίλτου. Ο Στέλιος ξαναπηγαίνει στο γραφείο της Κάτιας για να κανονίσει να μπει ο μικρός Άλκης στο ίδρυμα.

Ο Μίλτος παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Μιχάλης, ο πατέρας του μικρού Άλκη, προσπαθεί να τον πείσει ότι αν μπει στο ίδρυμα θα είναι για το καλό του. Ο Νίκος και ο Ηρακλής προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν τον Κοντογιώργο. Ο Στέλιος πάει να πάρει τον Άλκη από το σχολείο, αλλά δεν τον βρίσκει εκεί.

Επεισόδιο 18

Ο Στέλιος ψάχνει τον Άλκη παντού, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κοντογιώργος φυγαδεύεται στο εξωτερικό. Ο Σταύρος βρίσκει το αντίγραφο του άρθρου του Αλεξανδρου Μωραḯτη, που θα «έκαιγε» τους Τσακίρηδες, το οποίο έχει κρατήσει, για να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση που πάθει κάτι ο Μίλτος.

Ο Στέλιος πηγαίνει στην αστυνομία για να αναφέρει την εξαφάνιση του μικρού Άλκη. Ο Μίλτος ξυπνάει από το κώμα και στέλνει την Άννα να βρει ένα δεύτερο κινητό του στο οποίο είχε στείλει το βίντεο που τράβηξε κατά την απαγωγή Κοντογιώργου.

Επεισόδιο 19

Η Άννα λέει στον Άρη ότι το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε ο Μίλτος είναι του Ανδρέα Τσακίρη. Η Μάρω γνωρίζει τον φίλο της Μένιο στην Άννα, που ανακαλύπτει ότι δεν είναι καθόλου, όπως της τον είχε περιγράψει η φίλη της.

Ο Στέλιος βρίσκει τον Άλκη να κοιμάται σε ένα παγκάκι εμφανώς ταλαιπωρημένος, να ψήνεται στον πυρετό. Η υπόθεση του μικρού Άλκη έχει επηρεάσει την Κάτια και η αλλαγή στον χαρακτήρα της αρχίζει να είναι εμφανής. Η φιλία της Άννας με την Μάρω πλήττεται και αιτία είναι τα ψέματα που είχε πει η Μάρω σχετικά με τον Μένιο.

Επεισόδιο 20

Ο Άρης επισκέπτεται τον Ανδρέα, σχετικά με το αυτοκίνητο του, που έχει καταγραφεί στο βίντεο της απαγωγής του Κοντογιώργου. Η Κάτια επισκέπτεται το σπίτι του Άλκη και σοκάρεται από τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού.

Η Άννα βρίσκεται στο ασανσέρ της εταιρείας με τον Λαέρτη και παραδίδεται στην αγκαλιά του, χωρίς να ξέρει ότι στον επόμενο όροφο το ασανσέρ το έχει καλέσει η Μάγια. Ο Μένιος βρίσκει την Άννα και προσπαθεί να την πείσει να τα ξαναβρεί με την Μάρω. Η Κάτια επισπεύδει τις διαδικασίες για να εισαχθεί ο Άλκης στο ίδρυμα, η ιστορία του μικρού όμως παίρνει μια δυσάρεστη τροπή.

Δημοσίευση σχολίου