0


Επεισόδιο 14

Ο Αντρέας θέλει να κλέψει την παράσταση στο νέο project του Κίμωνα κι επιστρατεύει Ζαμπέλα και Αλέκο για να κερδίσει τη φήμη που του λείπει. Ζητάει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο ΖΑΒ TV. Ο Κίμωνας προσπαθεί να εκμυστηρευτεί στη Μαριέττα το μυστικό του σε ένα δείπνο που δεν έχει ευτυχή κατάληξη. Ένα νέο μέλος, ο Βύρωνας, κάνει την εμφάνιση του στη Λαγουδέρα, θέλοντας να βοηθήσει με την πείρα του το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Κίμωνα.

Ο Αντρέας, άθελα του, θα βάλει φωτιά στη σχέση Κίμωνα- Φιλίππου με μία τρανταχτή αποκάλυψη και φέρνει τον Κίμωνα σε αδιέξοδο. Η Ζαμπέλα κι ο Αλέκος εκπλήσσονται όταν βλέπουν τη Φάλον να προθυμοποιείται να γίνει χορηγός στην εκπομπή που θέλει να κάνει ο Αντρέας. Ο Βύρωνας έρχεται στη Λαγουδέρα και μαζί με τις τεράστιες γνώσεις του στο fine dinning, κουβαλάει και ένα περίεργο εpωτικό παρελθόν με τη Φωτεινή. Θα αλλάξει τις ισορροπίες στο μαγαζί και στη σχέση του Κίμωνα με τη Φωτεινή η νέα προσθήκη;

Επεισόδιο 15

O Κίμωνας προσπαθεί να «μαζέψει» την αποκάλυψη που έκανε άθελα του ο Αντρέας στον Φίλιππο την ώρα που ο Βύρωνας παλεύει να προσαρμοστεί στο μαγαζί.

Ο Αλέκος ψάχνει ένα τρόπο να τονώσει την ερωτική του ζωή με τη Ζαμπέλα και συμβουλεύεται τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο στο χωριό.

Ο Φίλιππος κάνει την κίνηση του στη Μαριέττα ενώ παράλληλα η Θάλεια συνεχίζει να μη βλέπει με καλό μάτι τη φιλία του με το Μένιο.

Η Φάλον απολαμβάνει το νέο της ρόλο ως παραγωγός και γυρίζει το δοκιμαστικό επεισόδιο της εκπομπής του Αντρέα. Η Φωτεινή τα βρίσκει σκούρα με την παρουσία του Βύρωνα στη Λαγουδέρα και στο… σπίτι της!

Ο Κίμωνας αποφασίζει να κάνει πρόβα τζενεράλε για το άνοιγμα του μαγαζιού το ίδιο βράδυ για να τσεκάρει την ετοιμότητα του προσωπικού.

Θα καταφέρει να στήσει το μαγαζί σε τόσο λίγο χρόνο; Θα βοηθήσει η παρουσία του Βύρωνα ή θα κάνει τα πράγματα χειρότερα;

Επεισόδιο 16

O Κίμωνας προσπαθεί να ελέγξει την τεταμένη κατάσταση ανάμεσα σε Βύρωνα και Φωτεινή για να καταφέρει να κάνει την πρόβα τζενεράλε.

Παράλληλα έχει να χαλιναγωγήσει και το Φίλιππο οποίος μετά την εξομολόγηση του στη Μαριέττα είναι εκτός ελέγχου.

Η δοκιμαστική εκπομπή του Αντρέα προβάλλεται στους καναλάρχες Αλέκο και Ζαμπέλα από τη Φάλον και έχει εξαιρετικά απρόβλεπτη κατάληξη.

Ο Αντρέας μη μπορώντας να διαχειριστεί αυτήν την έκβαση, ξεσπάει την ώρα της πρόβας και τσαλακώνει την εικόνα που θέλει να δώσει ο Κίμωνας από την αρχή.

Οι καλεσμένοι καταφτάνουν και ο Κίμωνας αναθέτει στον Αντρέα ένα πιάτο που δεν περίμενε να φτιάξει ποτέ.

Η κατάσταση ανάμεσα σε Βύρωνα και Φωτεινή κλιμακώνεται και όλο το εγχείρημα του Κίμωνα δείχνει να κινδυνεύει.

Θα καταφέρει η 'νέα Λαγουδέρα' να πείσει τους καλεσμένους ότι είναι έτοιμη να μπει στη νέα εποχή ή ένα τσόφλι θα σταθεί ικανό να καταστρέψει τη βραδιά;

Δημοσίευση σχολίου