0


Fterotos theos Erkenci Kus Φτερωτος Θεος
H Sanem μπαίνει σε μεγάλο μπελά!
Η Sanem, που μπαίνει χωρίς άδεια στο σπίτι του Can, χρησιμοποιώντας την φωτογραφική της μνήμη, καταφέρνει εκείνη τη στιγμή να γλιτώσει, αλλά βάζει στο κεφάλι της έναν άλλο μπελά, που δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί και μάλιστα αυτή τη φορά δεν θα είναι και τόσο εύκολο να γλιτώσει. Επίσης, όταν γυρίζει στη γειτονιά βρίσκει την Aysun και τη Mevkıbe να μαλώνουν και φυσικά αιτία για αυτό, χωρίς να το έχει αντιληφθεί, είναι η ίδια. Ο Can πρόκειται να κλείσει μια συνεργασία με μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία και η Aylin κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το εμποδίσει. Η Sanem, χωρίς να το θέλει, θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτού το γεγονότος.
Μια νέα τουρκική σειρά έρχεται στην prime time ζώνη του ΣΚΑΪ στη θέση του Survivor που ολοκληρώνεται οσονούπω. Πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία με το τίτλο: «Φτερωτός Θεός» («Erkenci Kuş»),η οποία θα παίζεται σε καθημερινή βάση από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 20.50
Η ιστορία ξεκινά με τη Σανέμ, που ανοίγει κάθε πρωί, στη θέση του πατέρα της, Νιχάτ, το μπακάλικο που ανήκει στην οικογένειά της, καθώς εκείνος από μικρή ηλικία, τις πολύ πρωινές ώρες, υποφέρει από δύσπνοια. Η Σανέμ είναι, σε αντίθεση με την αδελφή της, Λαλέ, ένα κορίτσι φυσιολογικό, χαρούμενο και γεμάτο ζωή. Όνειρό της είναι να γίνει συγγραφέας και να ζήσει κάποτε στα νησιά Γκαλαπάγκος!

Δημοσίευση σχολίου