0
Η διαδικασία που προβλέπεται από τους ιδρυτές του βιβλίου των ρεκόρ - η πρώτη έκδοση χρονολογείται το 1955, στην Αγγλία- είναι ανάλογη με το ρεκόρ που προτίθεται κάποιος να κάνει.

Αν πρόκειται για γαστριμαργικό ρεκόρ, για παράδειγμα, μια τούρτα, είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό ενός υγειονομικού επιθεωρητή, ο οποίος καθορίζει το βάρος, τις διαστάσεις, τα υλικά και τη βρωσιμότητα. Αντίθετα, στην περίπτωση ενός αθλητικού ρεκόρ, ζητείται η βεβαίωση ενός αθλητικού δικαστή. Αν, πάλι, πρόκειται για συλλογές, πρέπει να κατατεθεί μια συμβολαιογραφική πράξη.
Σε κάθε περίπτωση, πριν επιχειρήσετε οτιδήποτε καλύτερα να έρθετε σ' επαφή με την Γκίνες στη διεύθυνση: www.guinnessworldrecords.com.
Next
Νεότερη ανάρτηση
Previous
This is the last post.

Δημοσίευση σχολίου