0
* Το PSP Go προσφέρει μια ποικιλία από εκπληκτικές επιλογές ψυχαγωγίας, εκμεταλλευόμενο την συρόμενη οθόνη. Όταν είναι ανοικτή, ο χρήστης θα μπορεί να απολαμβάνει ψυχαγωγικό ψηφιακό περιεχόμενο με τον γνώρισμο χειρισμό των πλήκτρων όπως και στο PSP-3000. Όταν είναι κλειστή εμφανίζονται πρωτότυπες εφαρμογές για το PSP Go, όπως ρολόι και ημερολόγιο στην οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να απολαύσει βίντεο ή μουσική ακόμη και με την οθόνη κλειστή.
* Το PSP Go διαθέτει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως η λειτουργία game sleep η οποία επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει την μπάρα πλοήγησης XMB (XrossMediaBar) ενώ έχει θέσει προσωρινά το παιχνίδι σε λειτουργία παύσης (pause)
* Xάρη στην τεχνολογία Bluetooth ο χρήστης μπορεί να συνδέσει στο PSP περιφερειακές συσκευές Bluetooth όπως ακουστικά και head-set, καθώς και ασύρματα χειριστήρια του PS3 (DUALSHOCK3 and SIXAXIS) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν παρακολουθείτε βίντεο από το PSP στην τηλεόραση του σπιτιού σας.

Χαρακτηριστικά:
- Διαστάσεις:128 x 16.5 x 69 mm
- Βάρος: περίπου 158 g (μαζί με την μπαταρία)
- Επεξεργαστής: χρονισμός 1-333 MHz, κύρια μνήμη 64MB
- Οθόνη: 3,8 ιντσών (16:9) full-transparent type, TFT drive, 480 x 272 pixel, περίπου 16.770.000 χρώματα
- Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία stereo
- Είσοδοι/έξοδοι: Σύνδεση Multi use (DC IN / OUT, USB, Video Output / Input, Sound Input / Output), Headset / Μικρόφωνο, Θύρα Memory Stick Micro
- Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (IEEE 802.11b) (Wi-Fi), Bluetooth2.0 (EDR)

Δημοσίευση σχολίου