3
Αγαπούλης (gigolo) στα βόρεια προάστια τα "μάσαγε" απο πλούσιες κυρίες! Ο λόγος για δύο εύπορες, διαζευγμένες κυρίες που κατοικούν σε υπερπολυτελείς βίλες στην Κηφισιά και τη Σταμάτα και οι οποίες έχουν συντάξει κοινό νομικό μέτωπο εναντίον 45χρονου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού, καθώς, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν, κατάφερε με ψέματα, ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και δόλιες μεθόδους να τους αποσπάσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι δύο πλούσιες κυρίες με τους φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις υψηλές γνωριμίες έπεσαν θύματα του αξιωματικού και μάλιστα την ίδια χρονική περίοδο.Από την άλλη, ο φερόμενος ως ζιγκολό όχι μόνο δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι δύο γυναίκες αλλά κάνει λόγο για σκευωρία και περνάει στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας ότι δεν έχει εξαπατήσει ποτέ καμία από τις δύο γυναίκες και ότι η μία από αυτές του χρωστάει χρήματα. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Καλα τους εκανε
    Τετοια ζωα ειναι καποιες γυναικες..
    πληρωνεις το γκομενο????γιατι?????καλα ουτε γειτονισες δε θελω τετοια ατομα....καλα τους εκανε, αφου οιιδιες ειναιστην ηλικια τους βοδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τους εκανε... αφου βρισκουν αντρα απο αγγελια σε εφημεριδα τι νομιζαν οτι θα ειναι καποιος αγνος φιλοτιμος αντρας??? Αυτος ειναι καποιος που θελει να μαδησει φορτωμενες κοκοτες βορειων προαστειων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti theloyn twra, otan xarientizontan htan kala kai kamarwnan poy eixan broutal gkomeno ala meta tis eksapatouse,xaxa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή