16













Γιώργος Γεωργίου Τέλος!Georgiou telos

Ολοι αναρωτουνται γιατι ο Γιώργος Γεωργίου ειπε τελος σε ολα οσα εργαζοταν... Οι γνωμες πολλες και αντικρουομενες!Το καλυτερο ειναι βεβαια να βγει και να πει ο ιδιος ποιοι ειναι οι λογοι που παραιτηθηκε απο ραδιοφωνο τηλεοραση εφημεριδα περιοδικα και οπου αλλου συμμετειχε σαν εργαζομενος...Παντως στην περιπτωση που ειναι θεμα υγειας και μαλιστα σοβαρο πρεπει ολοι να το σεβαστουν και να μην αφηνουν καποια ηλιθια υπονοουμενα, με αποτελεσμα να δημιουργειται οικογενειακο προβλημα στον Γ. Γεωργιου.Οτι δεν ειναι στα αθλητικα δρομενα ειναι κριμα γιατι μπαλαδοφατσες σαν τον Γ. Γεωργιου στην Ελλαδα δεν υπαρχουν!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

  1. mhn akoute moufes to provlima den einai ygeias, ala paizontai re ksypniste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκες, για να την κοπανήσει ο Γεωργίου έτσι ξαφνικά και να σταματήσει τις εκπομπές ειναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω ακουω τωρα την εκπομπη του γεωργιου στον real fm 97.8 και την κανει ο κολοκοτρωνης χωρις και αυτος να λεει λεπτομερειες γιατι σταματησε την δημοσιογραφεια ο γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego diavasa se alo forum oti einai sovarotato provlima ygeias me to paidi tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδια τωρα μολις γραφτηκε σε αθλητικο blog οτι χρωσταει πολλα λεφτα και μαλλον παει για προσωποκρατηση λογω πολλων χρεων σε πολλοι κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ. Γιωργος Κιτσιος πετραλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kati asxeto, yparxei kana link me thn teleftea ekpompi tou gergiou sto tileasty?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O G. G. den stamatise einai paramythia ola.
    1. xrostaei 100.000 apo thn agora tou BMW m3
    2. exei para polla oikogeneiaka eksoda.
    3. einai arrwstos me thn mpala den mporei xwris kosmo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ela re me ton fafoyti ton georgioy siga tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειμαι η Κατια και τον κυριο Γεωργιου τον συμπαθω πολυ οχι γιατι ξερω απο μπαλα αλα μου αρεσει πως μιλαει στις κοπελες που ειναι μαζι του στην εκπομπη.Οτι ειναι καλυτερο ευχομαι για αυτον και την οικογενεια του, γιατι η υγεια και η οικογενεια πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ανωνυμε 5:53 μ.μ., σε ποιο αθλητικο blog γραφτηκε αυτο με την προσωποκρατηση λογω χρεων? εγω δεν βρισκω τιποτα στο google

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ο καθενας λεει οτι θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσοχη τι γραφετε!Δεν ξερω αν εχει προβλημα υγειας ο Γεωργιου η οικογενειακο η τι αλλο τελος παντων αλα αν δεν ξερετε κατι σιγουρα μην λετε οτι σας κατεβει, μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και οχι σιγουρα αφου δεν εχει πει μεχρι τωρα τι ακριβωε συνεβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσε μας ρε Κάτια. Άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις? Όλη μέρα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις? χαχαχαχαχαχα Δεν παίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καθένας γραφει αυτό που πιστευει αλλα σιγουρα αν δεν πει ο ιδιος τους λόγους δεν ειανι τιποτα σιγουρο. Ας παρουμε όμως τα πραματα απο την αρχή. Εγω προσωπικά δεν ξερω κανεναν που ενώ εχει προβλημα το παιδι του να σταματαει την εργασία του. Ο Γεωργιου σταματαει απο όλα. θα μπορουσε να σταματησει απο την τηλεοραση και το ράδιο λόγω δυσολίας στο να κανει εκπομπη, και μαλιστα προσωρινα.Στην περιπτωση του σταματαει απο ΟΛΑ. Και πως θα ζήσει στην συνεχεια;;; Αν , οπως λετε μερικοί, χρωσταει λεφτα, ισα ισα θα κανει ακομη περισσοτερες δουλειες για να τα βγαλει περα. ΟΧΙ να σταματησει!!! Λογικο δεν είναι; Αλλοι λένε οτι τον προβαλανε στο ραδιοα ρβιλα που ελεγε για Τζουλια Αλεξανδρατου κτλ κτλ. ΑΝ ειναι δυνατον για εναν τετοιο λόγο να σταματησει...ΕΛΕΟΣ!! Η γνωμη μου ειναι οτι σταματαει λόγω ΑΠΕΙΛΩΝ. Αν δειτε την εκπομπη την τελευταια του της Κυριακης 14.3.2010 θα καταλαβαιτε τι εννοω. Μίλησε για τον Παναθηναικό, γενικα για όλα αυτα που έλεγε όλη την χρονιά ότι βγαινουν τωρα αληθινά. Τον απείλησαν να μην λέει τα πραματα με τ ονομα τους, αλλα αυτός απο αντιδραση για να μην κρυβεται απο το δαχτυλο του ειπε οτι ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ. Ο Γεωργιου οτι ειναι να πει θα το πει. Την Κυριακη ειπε για την διαιτησια του αγωνα ΑΡΗ - ΠΑΟΚ και ειπε γενικα για ενα σχεδιο εξοντωσης του ...στα λεγομενα αφησε να εννοηθει οτι ΠΑΟ και ΕΠΟ οργανωσαν αυτοτ ο σχεδιο για εξοντωση του. Εχουν οι Βαρδιογιανηδες μπραβους...τον επιασαν κ τον απειλησαν...Αυτο ειναι ενα πιθανο σεναριο. Φυσικα καποιοι θα πειτε γιατι δεν το κανανε νωριτερα, και οτι ολα αυτα τα χρονια που εβγαινε και ελεγε τοσα πραματα γαιτι δεν τον πειραξανε. Ε τοτε τι να πω...ισως ο Κοκκαλης παρολα αυτα που εκανε στο Ελληνικο Ποδοσφαιρο, σε αυτα τα θεματα τα δημοσιογραφικα να ηταν δημοκρατικος σε σχεση με αυτους που κρυβονται πισω απο ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. paidia akousa apo ena paidi oti o georgiou pe8ane isxuei????? parakalw apantiste!!! kai makari na mou apantisetai oxi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή