7
Από σήμερα και για όλο το 2010, μπορείτε να μιλάτε και να γράφετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα προς F2G, αλλά και να σερφάρετε εντελώς δωρεάν και απεριόριστα από το κινητό σας σε όλα τα αγαπημένα σας sites χωρίς καμία απολύτως προϋπόθεση.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μία δωρεάν κλήση στο 1245 ή η αποστολή ενός δωρεάν κενού SMS στο 1245 μέχρι τις 30/4/10.Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.Η ενημέρωση για το υπόλοιπο του διαθέσιμου χρόνου ομιλίας, και SMS προς F2G από την προσφορά πραγματοποιείται με δωρεάν κλήση στο 1245 η με αποστολή δωρεάν SMS με την εντολή ΥΠ στο 1245.Η κατανάλωση του δωρεάν χρόνου ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο.

Δημοσίευση σχολίου

  1. Εγω εβαλα αυτη την προσφορα πριν 2 μερες και το μονο που εκανα ηταν να μπαινω στο Internet απο το κινητο μου.Σημερα παιρνω μηνυμα απο την wind οτι εχω που χαμηλο υπολοιπο και το νουμερο μου απενεργοποιθηκε!!το υπολοιπο ειναι -6 euro.Σκετη απατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι ψευτες και κλεφτες !!!
    και σε μενα ειναι μειον 3,00 euro
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τωρα αντι 1.5gb το μηνα το εκαναν μονο 100mb!!Αν εχουν το θεο τους.Θελαν να κανουνε μια καινοτομια και να τραβηξουν πελατες αλλα τους γυρισε μπουμεραν,γιατι δε πιστευω να υπαρζειμκαποιος που να μαην ειναι δυσαρεστημενος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γινετε ρε παιδια πολυ κοροιδια πεφτει απο την WIND FREE 2GO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. osi exoyn problimata me apateonies diaforon eterion na paroyn tilefono kai na to kataggiloy stin prostasia toy katanaloti tis perioxi toys paradigma sta xania to TILEFONO EINAI 28210 92666 EMAIL epkxan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. F2GO WIND
    CU VODAFON
    WHATS UP COSMOTE

    OSOI EXETE PARAPONA,TILEFONISTE STHN GRAMMATEIA PROSTASIAS KATANALOTI
    MPOREI NA ARGHSEI LIGO, ALA EAN EXETE DIKIO THA TO VREITE EKEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή