7
Ο HOT FM 104.6 live μονο στο internet...
Έκλεισε με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ο HOT FM, ο δεύτερος σταθμός σε ακροαματικότητα.Ο σταθμός “έχασε” στο δικαστήριο την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΤΤ και η επιτροπή προχώρησε στη διακοπή της λειτουργίας του από τα FM!Το πρόγραμμα του σταθμού , συμφερόντων Π. Κωστάκη, μεταδίδεται τώρα μόνο μέσω internet. Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε μία αίτηση αναστολής που είχε ασκήσει η ιδιοκτησία τού Hot FM 104.6.Οι υπεύθυνοι του σταθμού (Όμιλου Κωστάκη) ζήτησαν να μην ισχύσει η απόφαση της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), απόφαση της 6ης Μαΐου 2010, που επέβαλλε τη διακοπή εκπομπής του «Hot FM 104,6» ώστε να αποκατασταθεί, όπως έλεγε χαρακτηριστικά η απόφαση, η νομιμότητα. Και δη, αυθημερόν.

Φυσικά είχε προηγηθεί και το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) ως καθ' ύλην αρμόδιο, ανακαλώντας τη βεβαίωση νομίμου λειτουργίας του «Hot FM», ο οποίος τότε, καλοκαίρι του 2007, λειτουργούσε ως «Athens Shock Radio».Όχι πως ο «Hot FM 104,6» είναι ο μοναδικός ραδιοσταθμός στα FM χωρίς άδεια. Είναι και άλλοι, ακόμα και δημοτικοί, σε αυτό δεν υπάρχουν διαχωρισμοί...Ο «Athens Shock Radio» ήταν ένας ανυπόληπτος σταθμός, όπως θυμάμαι, που έπαιζε ως επί το πλείστον λαϊκά τραγούδια και οι ακροαματικότητές του ήταν στα τάρταρα. Οταν άλλαξε όμως όνομα και στιλ, τα πράγματα ζόρισαν και άρχισαν να αντιδρούν οι ανταγωνιστές του. Ιδίως οι ποπ σταθμοί. Γι΄αυτό και γίνεται θέμα. Αν ο «Hot FM» είχε ακροαματικότητα του 0,τόσο δεν θα ενδιαφερότανε κανένας για την ύπαρξή του. Παράνομη ή μη. Τώρα όμως είναι πολύ ψηλά και παίρνει μέρος της πίτας. Ψάχνονται οι ανταγωνιστές του.


Σκεφτείτε πως στο δικαστήριο άσκησαν παρέμβαση κατά του «Hot FM» οι ιδιοκτήτριες εταιρείες του «Radio Deejay 95,2» (Ομιλος Φιλιππόπουλου) και του «V FM 88,3» (Ομιλος Λυμπέρη), δύο ραδιοσταθμών δηλαδή που κινούνται στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος. Η ιδιοκτησία του «Hot FM 104,6», η εταιρεία, συνεχίζει τον δικαστικό αγώνα προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.Yπενθυμίζω πως ο «Hot FM» ανήκει, ιδιοκτησιακά, στον Όμιλο Κωστάκη. Όπως και ο «Kiss 92,9» επίσης, ένας πολύ καλός και ζωντανός ραδιοσταθμός. Ε, δεν είναι όλα τα αδέλφια ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

  1. aparadektos stathmos.eutyxws ekleise!epaize 20 tragoudia oli mera ola ki ola

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες καλε πας καλα ειναι πρωτος σε ακροαματικοτητα γιαυτο τον εκλεισαν οι κομπλεξαρες. Αν ειναι ικανοι να πανε και αυτοι τους στατθμους τους πρωτους απο το να κανουν τους ρουφιανους, οι ανυπαρκτοι με 0,5 ακροαματικοτητα!!!!!!!!!!!!!
    ΧΟΤ ΦΜ για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ήταν νόμιμος ας τον έκλειναν απ΄όταν βρήκαν ότι δεν είχε άδεια.Δηλαδή περίμεναν να φτάσει ο πρώτος σε ακροαματικότητα για να τον κλείσουν;Εν τω μεταξύ είναι ο μοναδικός σταθμός(ή εστώ από τους ελάχιστους),που παίζουν μουσική χωρίς να ακούμε τον κάθε ξεκάρφωτο να μιλά για ζώδια και για το αν χώρισε ο κάθε αδιάφορος,αλλά και πώς θα είναι τα άστρα σήμερα.Ντροπή τους HOT FM για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λες ένας σταθμός μας άρεσε και δεν ακούγαμε το μπούρου μπούρου του κάθε άκυρου και ευχαριστιόμαστε καλή μουσική!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. htan einai kai 8a einai o kalhteros sta8mos pou epeze kai pezei akoma.. apla ta alla ta zoa epidh eidane oti den pigenane kala ta noumera tous tou trabiksane minisis gia na klisi mipos kai kanoun kanena noumero <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ti na peis gia authn thn xwra pia....
    ena kalo stathmo eixame p na mhn milaei o kathe mlks paei kai autos.....
    Eixame ton hot fm na akoume mousikoula me to amaksi paei kai auto ti allo tha kanoun ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an ton agouges gia wres sigoura 8a katalabaines oti paizei ta idia k ta idia. omws gia mesa sto autokinhto phgainontas/gurnontas apo th douleia. to bradaki phgainontas bolta. kai genika gia na anebaseis thn entash... o hot fm htan oti kalitero. mporei na epaize ta idia, alla htan ola kommatares...

    ΑπάντησηΔιαγραφή