0

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα, και ο γιος του Μιχάλη Μόσιου, Γιάννης, κάνουν το ντεμπούτο τους στο σινεμά παίζοντας στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».
Η όμορφη Κωνσταντίνα Πανταζή και ο γοητευτικός Γιάννης Μόσιος -και οι δύο στη δροσερή ηλικία των 18 χρόνων- επιλέχτηκαν από τον σκηνοθέτη Ομηρο Ευστρατιάδη στην οντισιόν roda tsanta kai kopana , που έγινε στις αρχές του καλοκαιριού για την ομάδα μαθητών του «Λυκείου Χαβαλέ», στο οποίο διαδραματίζονται οι πιο χιουμοριστικές ιστορίες της ταινίας.Η Κωνσταντίνα υποδύεται μια αντιδραστική μαθήτρια και απειλεί τον λυκειάρχη (που θέλει να επαναφέρει τη σχολική ποδιά στα σχολείο) ότι «θα τον κάνει ρόμπα μέσω του Facebook», το οποίο παίζει στα δάχτυλα. Ο Γιάννης (που οι «συμμαθητές» του τον αποκαλούν «ψηλό» γιατί το ύψος του είναι περίπου δύο μέτρα) κάνει και αυτός τις δικές τους σκανταλιές στο σχολείο με την τρελοπαρέα των συμμαθητών του.

Αμφότεροι δεν κρύβουν ότι είναι εξοικειωμένοι με τα φώτα και τον χώρο του θεάματος, αφού έχουν μεγαλώσει σε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον. Η επιθυμία τους να γίνουν ηθοποιοί ήταν σχεδόν αναμενόμενη από τους γονείς τους, καθώς ακολουθούν την παράδοση που θέλει «το μήλο να πέφτει κάτω από τη μηλιά».Ο Ομηρος Ευστρατιάδης μάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του μαζί τους και την παρθενική τους εμφάνιση στο σινεμά, τονίζοντας ότι -αν και ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τις θεατρικές σπουδές τους- απέδωσαν τον ρόλο τους με τον πιο φυσικό τρόπο.Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Κωνσταντίνα Πανταζή θέλει πολύ να γίνει ηθοποιός και να καλλιεργήσει το ταλέντο της. Ετσι, ήδη βρίσκεται στην Αμερική για θεατρικές σπουδές σε γνωστή σχολή του είδους.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου