0
Μία από τις θεραπείες για τη χειμερινή κατάθλιψη είναι η...«φωτοθεραπεία». Όσο περισσότερο εκθέτουμε τον εαυτό μας στο φως τόσο περισσότερο ανεβαίνει η διάθεσή μας. Για να φέρετε ξανά τη λιακάδα στο «συννεφιασμένο» δέρμα σας, οι make-up artists προτείνουν κάτι αντίστοιχο, χρησιμοποιώντας μάλιστα και μπρόνζερ.Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μας, το αποτέλεσμα θα είναι λαμπερό και ελαφρώς ηλιοκαμένο, σαν να είχατε πάει για σκι. Διαλέξτε ένα μπρόνζερ κάπως πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας και εφαρμόστε το σε σημεία-κλειδιά. Άλλο ένα μυστικό είναι να βάλετε λίγη πούδρα λάμψης στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Για αληθινά λαμπρά αποτελέσματα, ακολουθήστε τα παρακάτω 6 βήματα...

1 Ξεκινήστε με καθαρό ενυδατωμένο δέρμα. Με ένα πινέλο, απλώστε υγρό μέικαπ στο μέτωπο, τα μάγουλα, τη μύτη και το σαγόνι σας ή σε όποια σημεία πιστεύετε πως χρειάζεται.
2 Βάλτε κονσίλερ κάτω από τα μάτια ή σε τυχόν ατέλειες και με ένα πινέλο περάστε λίγη πούδρα λάμψης στο σημείο Τ του προσώπου, δηλαδή το μέτωπο, τη μύτη και το σαγόνι για πιο ματ αποτέλεσμα.
3 Περάστε ένα ειδικό πινέλο πάνω από ένα μπρόνζερ ελαφρά πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας και αφού το τινάξετε ελαφρά, περάστε το από το μέτωπο, τα μάγουλα και τη μύτη σας.
4 Βάλτε με το ειδικό πινέλο ένα ρουζ σε ροζ απόχρωση στα μήλα και τα ζυγωματικά σας. Οι πιο ροδακινί αποχρώσεις των ρουζ κάνουν τα μπρόνζερ να δείχνουν πιο πορτοκαλιά.
5 Με τον δείκτη σας περάστε μικρή ποσότητα από μια κρεμώδη, σαμπανιζέ κρέμα λάμψης τόσο στα ζυγωματικά όσο και τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, έτσι ώστε να τους δώσετε μοναδική λάμψη.
6 Τέλος, εφαρμόστε μια ιριδίζουσα σκιά στο κινητό βλέφαρο και περάστε μια στρώση μάσκαρα. Στα χείλη χρησιμοποιήστε ένα lip balm ελαφρώς πιο σκούρο από το φυσικό σας χρώμα

Δημοσίευση σχολίου