15
Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους.
usatoday : Το καταλληλότερο διατροφικό προϊόν που μπορεί να μην είχατε ξανακούσει προηγουμένως – Έρευνες δείχνουν ότι το acai berry είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον κόσμο… Κρυμμένο μέσα στη μωβ βασιλική ουσία του είναι η μαγεία που το κάνει ένα τέλειο ενεργειακό φρούτο της φύσης.
msnbc : Το Acai αντικαθιστά την βρώμη στους ράβδους χυμών – σε καταστήματα υγιεινής σε όλο τον κόσμο, η νέα μοντέρνα τάση στην γεύση είναι το φρούτο Acai (προφέρεται ως α-σαι) . Με μέγεθος σταφυλιού καί βαθύ μώβ χρώμα ο καρπός αυτός μεγαλώνει.
cbsnews : Τροφή για την Κάρδια σας – Το Acai Berry είναι ανάμεσα στα πιο θρεπτικά διατροφικά προϊόντα του Αμαζόνιου, πλούσιο σε βιταμίνη Β, μέταλλα, ίνες, πρωτεΐνες και ομεγα-3 λιπαρά οξέα. O καρπός του Acai επίσης περιέχει ελαϊκό οξύ (ομεγα-9), ένα ευεργετικό λιπαρό οξύ (συχνά λανθασμένα αναφέρεται ως πρωταρχικό).

Δημοσίευση σχολίου

  1. θελω να το αγορασω αλλα πωσ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε οσες σελιδες κ να μπηκα δεν αναγραφει τιμη πουθενα... γιατι να συμπληρσω μια παραγγελια σε ενα προϊον που δεν ξερω ποσο θα μου στοιχισει?
    Προσωπικα με προβληματιζει μια τετοια στρατηγικη σταση της εταιρειας κ την θεωρω υποπτη.
    Οσο κ να θελω να δοκιμασω το προϊον, δεν προκειται να το κανω αν δεν αναγραφει η τιμη πωλησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 45€ arxiki kai otan patas gia epiweweosi sou kani 10€ ekptosi dil. teliki timi 35€
    auta mexri neoteras.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to paraggelnis apo auti to selida
    http://www.acaiberry-thin.com/gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to dokimase kaneis???
    kanei tipota h mono logia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. egw eixa dokimasei to acai kai eixa xasei 5 kila lipos se 1 mhna xwris diatrofh logika ayto 8a einai kalutero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελω να το δοκιμασω κ γω για τ απεριττα κιλα της γεννας αλλα θηλαζω ακομα τι θα πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. felw kai egw na dwkimasw den mas koroideuoune etsi kai gia tin timi kai gia tetoia faumata pou kanei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re paidia kapoios as mas pei gia mia sigourii timii.. ennoeite pws polloi 8a 8elane na exoun auta ta apotelesmata.. alla na 3eroume tin timi.. Gia sigoura omws! as mas pei kapoios pou exei pareii.. pername oloi duskolous kairous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. thn timoula n ma8oume vre paidia....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή