0

Η περηφάνεια της KIM KARDASHIAN για την Αρμένικη καταγωγή της είναι γνωστή δεδομένου ότι η σταρ έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι σέβεται και τιμά την καταγωγή της ενώ πολλάκις έχει καταδικάει την Γενοκτονία των Αρμενίων από την Τουρκία κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου πολέμου.Οπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο, η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο βγήκε έξωφρενών όταν πληροφορήθηκε ότι η τουρκική έκδοση του περιοδικού Κοσμοπόλιταν την είχε πρωτοσέλιδο στις 24 Απριλίου, ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος των Αρμενίων.

Στη φωτογραφία, που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο, η Κιμ φοράει ένα βυσσινί στράπλες μίνι φόρεμα και χαμογελά στην κάμερα. Η λήψη έγινε κατά τη διάρκεια διεθνούς φωτογράφησης και είχε διανεμηθεί σε διάφορα περιοδικά αλλά όπως δηλώνει η ίδια στο προσωπικό της μπλόγκ δεν είχε δώσει την έγκρισή της για δημοσίευση της φωτογραφίας της στην τουρκική έκδοση.

Σήμερα ανακάλυψα ότι κοσμώ το εξώφυλλο του Τουρκικου Κοσμοπόλιταν του τρέχοντος μήνα αναφέρει στη δήλωσή της και εξηγεί:

Το κοσμοπόλιταν έχει σειρά από διεθνείς εκδόσεις σε όλο τον κόσμο και όταν έλαβα μέρος στη φωτογράφηση δεν είχα ιδέα ότι η τουρκική έκδοση σχεδίαζε να τη χρησιμοποιήσει για να πλαισιώσει τον εξώφυλλο αυτού του μήνα.

Η Αρμενική κληρονομιά μου σημαίνει πολλά για μένα και έχω μεγαλώσει όντας απίστευτα υπερήφανη για το υπόβαθρο και την κουλτούρα της οικογένειάς μου.

Ως Αρμενιο-αμερικάνα είναι τιμή μου να πλαισιώνω το πρώτο Αρμένικο εξώφυλλο του κοσμοπόλιταν προσθέτει αναφερόμενη στην αρμένικη έκδοση του περιοδικού που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο.

Η ίδια φωτογραφία είχε χρησιμοποιηθεί και σε εκείνη την περίπτωση, γεγονός που δεν ενόχλησε στο ελάχιστο τη διάσημη σταρ.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα TMZ, το Κοσμοπόλιταν παρέλειψε να ενημερώσει τον εκπρόσωπο της Κιμ για το γεγονός ότι η τουρκική έκδοση θα χρησιμοποιούσε τη φωτογραφία της, κάτι το οποίο δεν θα επέτρεπε ποτέ η ίδια, ειδικά από τη στιγμή που η δημοσίευση θα γινόταν την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η Κιμ εμφανίζεται εξαιρετικά αναστατωμένη ωστόσο αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για μη ηθελημένο λάθος του περιοδικού. Η ίδια άλλωστε έχει κατ΄ επανάληψη συνεργαστεί κατά το παρελθόν με το Κοσμοπόλιταν αν και συνήθως ζητούσε πλήρες αντίγραφο στην τελική του μορφή ώστε να δώσει την έγκρισή της.

Η Κιμ πολλές φορές έχει δηλώσει πως ανατράφηκε αρμενικά ακούγοντας συζητήσεις περί Αρμενίων, μαθαίνοντας την ιστορία τους, δοκιμάζοντας αρμενική κουζίνα και λαμβάνοντας μέρος στους εορτασμούς του γένους. Ο πατέρας της, που έχει φύγει από τη ζωή ήταν Αρμενοαμερικανος τρίτης γενιάς και οι πρόγονοί της είχαν μεταναστεύσει στο Λος Αντζελες.

Δημοσίευση σχολίου