0

Η λατρεία που έχει το αγοραστικό κοινό για το iPhone της Apple είναι γνωστή και δικαιολογημένη, μιας και συνδυάζει στυλ, ως προς την εμφάνισή και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά ως προς τη λειτουργία του. Αν, όμως, ανήκεις στους "απαιτητικούς" καταναλωτές που αναζητούν καινούριες συνεχώς νέες λειτουργίες, τότε είναι βέβαιο ότι όσα ακολουθούν, σε ενδιαφέρουν.Τώρα, χάρη σε μια νέα συσκευή που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, θα έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις το iPhone σου σε φορητή ψηφιακή τηλεόραση. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως είναι! Η Cydle δημιούργησε τον ψηφιακό δέκτη i30, ο οποίος προσαρμόζεται στο πίσω και κάτω μέρος του iPhone και μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα από τη συσκευή σου. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι ότι λειτουργεί, χωρίς να χρειάζεται Wi-Fi σύνδεση ή 3G data plan.

Ο i30 διαθέτει δική του επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1100 mah, χάρη στην οποία μπορείς να παρακολουθείς τηλεόραση για 3 συνεχείς ώρες. Συνεπώς, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας ότι μπορεί να σου τρώει την μπαταρία του iPhone σου, την οποία, μάλιστα, φορτίζει όσο αυτός παραμένει συνδεδεμένος με το iPhone σου, χωρίς να τον χρησιμοποιείς. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με μια θύρα mini-USB κι έτσι μπορείς, χρησιμοποιώντας έναν AC μετασχηματιστή να φορτίσεις και το δέκτη το iphone σου.

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο κι ιδιαίτερα χρηστικό gadget, αφού θα σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθείς τηλεόραση, όπου κι αν βρίσκεσαι κι ενώ θα είσαι σε κίνηση. Κατασκευάστηκε στη Νότια Κορέα, ενώ η κατασκευάστρια εταιρεία αναμένεται στο προσεχές μέλλον να ανακοινώσει τόσο την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά όσο και την τελική τιμή του. Φήμες, πάντως, τη θέλουν να κυμαίνεται περίπου στα 150 δολάρια.

Δημοσίευση σχολίου