0

Κατερίνα Λέχου: «Δεν είχα καμία πρόταση μετά το Νησί. Είχα προτάσεις για θέατρο, όχι όμως για τηλεόραση. Γίνονται πια ελάχιστες δουλειές», αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε ένθετο του Έθνους ενώ σχετικά με το πώς νιώθει τώρα που η σειρά τελείωσε, προσθέτει:«Νιώθω πιο ήσυχα, πιο ήρεμα. Κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει το πράγμα, αλλά δεν αφέθηκα να με παρασύρει το τσουνάμι που ήρθε! Αντιστάθηκα. Είχα την πείρα και το διαχειρίστηκα με πολλά «όχι» και με συγκεκριμένες επιλογές. Τώρα που όλος ο θόρυβος αυτός κόπασε, προσπαθώ να κάνω ελάχιστα. Μίλησαν πολύ λόγω της σειράς και θέλω να σιωπήσω λίγο».

Στη συνέντευξή της στάθηκε αυστηρή απέναντι στα τούρκικα σίριαλ τα οποία χαρακτήρισε φθηνά προϊόντα ενώ παράλληλα εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή της στους Αγανακτισμένους του Συντάγματος.

Όταν τέλος ρωτήθηκε για το θέμα της αμοιβής της από την παραγωγή της σειράς, ήταν αποστομωτική:

«Έπαιξα στα επτά από τα είκοσι έξι επεισόδια, τα λεφτά που έκλεισα γι’ αυτά δεν ήταν πολλά και θα σου εξομολογηθώ ότι δεν τα έχω πάρει καν! Παίρνω λίγα – λίγα τα χρήματα αυτά και αντί να την πληρωθώ, την έχω πληρώσει αυτή τη δουλειά! Ενάμισι χρόνο έμεινα εκτός θεάτρου γι’ αυτήν, αλλά η ανταμοιβή μου ήταν τεράστια – δε μιλώ για χρήματα, το ξεκαθαρίζω αυτό. Υπήρξε μεγάλη καλλιτεχνική ανταμοιβή».

Δημοσίευση σχολίου