0
Οι προνομιούχοι χρήστες Διαδικτύου που ήδη παίρνουν μια γεύση από την υψηλή ταχύτητα, πρόκειται για 100 φορές πιο γρήγορη από τη συνηθισμένη είναι οι κάτοικοι της περιβόητης Silicon Valley όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Google, μεταξύ άλλων πολλών εταιρειών από τον τομέα της τεχνολογίας κι όχι μόνο.

Με τις ταχύτητες download να φτάνουν τα 300 Mbps και τις ταχύτητες upload τα 150 Mbps, νομίζω ότι οι εν λόγω κάτοικοι είναι πολύ τυχεροί, αφού ποτέ ξανά στο παρελθόν οικιακοί χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν χρήση τόσο υψηλών ταχυτήτων σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Ειδικότερα, αν αναλογιστείς ότι κατά μέσο όρο οι ταχύτητες download δεν ξεπερνούν τα 13 Mbps, απέχει πολύ...
Και για να έχουμε μια εικόνα της ταχύτητας στην οποία αναφερόμαστε, για να κατεβάσεις ένα τρέιλερ κινηματογραφικής ταινίας μεγέθους 95 MB σε high definition, χρειάζεσαι μόλις εννέα δευτερόλεπτα, ενώ για ολόκληρη την ταινία δε θα χρειαστεί να περιμένεις περισσότερο από μόλις λίγα λεπτά!Σύμφωνα με τη Google, η ταχύτητα 1GB θα αποτελέσουν ένα μεγάλο βήμα για την υλοποίηση ζωντανών αναμεταδόσεων σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας μέσω Διαδικτύου... Ας ελπίσουμε ότι δε θα αργήσει κι η σειρά μας.
http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17291&subid=2&pubid=128770773&tag=20686

Δημοσίευση σχολίου