0

«Θολή» η φωτογραφία λέει ο εισαγγελέας!
Ελλιπής κρίθηκε η δικογραφία εις βάρος του αστυνομικού που επιτέθηκε κατά της φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη , στα επεισόδια του Συντάγματος. "Η Αστυνομία οφείλει να σέβεται τους πολίτες", δηλώνει ο Χρ. Παπουτσής...
Γλίτωσε το αυτόφωρο ο αστυνομικός των ΜΑΤ , που συνελήφθη χτες, καθώς απεικονίζεται σε φωτογραφίες να κτυπά τη φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, η οποία κάλυπτε τα προχθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ο αστυνομικός, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, οδηγήθηκε χθες το απόγευμα κρατούμενος στον εισαγγελέα υπηρεσίας, μετά τη μήνυση, που υπέβαλε εναντίον του, στα όρια του αυτοφώρου η φωτορεπόρτερ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός, που είναι 25 ετών, συνελήφθη για εξύβριση, απρόκλητη σωματική βλάβη και βίαιη συμπεριφορά.
Η σύλληψή του έγινε ύστερα από την ποινική προανάκριση που διέταξε προχθές η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι φωτογραφίες με την επίθεση εναντίον της γυναίκας φωτορεπόρτερ έκαναν τον γύρο του κόσμου, ενώ η Ενωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας δήλωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των αστυνομικών που απρόκλητα επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους.

Μ. ΜΠΕΝΕΑ - ΣΠ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Δημοσίευση σχολίου