0
Η ΑΕΚ την Κυριακή έχει εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο και από την ΠΑΕ συμπεριφέρονται έτσι, ώστε να δίνουν την εντύπωση ότι... δεν τρελαίνονται αν χάσει η ομάδα!Από τη στιγμή που η διοίκηση δεν απέλυσε το βράδυ της Πέμπτης τον Μανόλο Χιμένεθ και τον διατήρησε στη θέση του, θα περίμενε κανείς ότι θα προσπαθούσε να εξασφαλίσει και όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία γύρω από την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης.

Οι διαρροές όμως –και σε τέτοιες περιπτώσεις την ευθύνη έχει η διοίκηση– δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να δίνει αγώνα την Κυριακή και από το βράδυ της Παρασκευής να βγάζουν προς τα ΜΜΕ οι διοικούντες ότι έχουν συμφωνήσει με τον Νίκο Κωστένογλου και ότι από τη Δευτέρα θα είναι προπονητής!

Αυτό, ουσιαστικά, δείχνει δύο πράγματα. Ή ότι στη διοίκηση το έχουν σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα χάσει από τον Πανιώνιο ή ότι δεν τους πειράζει και πολύ αν πάνε στον αγώνα οι παίκτες... παντελώς αδιάφοροι για τον Χιμένεθ, γιατί θα ξέρουν πως όλα θα χρεωθούν σε αυτόν σε περίπτωση ήττας και από τη Δευτέρα θα είναι παρελθόν!

Ό,τι από τα δύο κι αν συμβαίνει, είναι απλά ντροπή για την ΑΕΚ, αλλά ποιος έχασε τη... σοβαρότητά του για να τη βρουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ;

Έχουν βγάλει προς τον Τύπο ότι έχουν συμφωνήσει με τον Κωστένογλου, έχουν βγάλει ότι συζητάνε για να βρουν λύση ώστε να έρθει για γυμναστής ο Αντώνης Κέζος, αλλά έχουν ξεχάσει να βγάλουν ποιος θα πληρώσει την αποζημίωση του Ισπανού αν αυτός δεν παραιτηθεί και θα πρέπει να τον απολύσουν. Γιατί ο Νοτιάς δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει ακόμη ένα λάθος του Αδαμίδη...

Όσο για την επιλογή Κωστένογλου, αν όντως είναι αυτός ο νέος... προπονητής, καλό θα είναι στη διοίκηση να ξέρουν πως δεν θα γίνει ό,τι και τον Μάρτιο του 2008, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης τον έβαλε στη συγκεκριμένη θέση.

Τότε, όσοι δεν συμφωνούσαν έκραζαν τον «Πάτερ» για να τα ακούει ο Ντέμης. Τώρα, το κράξιμο (αν η ομάδα δεν τραβάει) θα πάει απευθείας στον Αδαμίδη και στους συνεργάτες του!

gazzetta

Δημοσίευση σχολίου