0
Είναι επίσημο! Οι Red Hot Chili Peppers θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή των 2011 MTV EMA στο Belfast. Έχοντας στις αποσκευές τους αμέτρητες πλατινένιες επιτυχίες, βραβεία GRAMMY, βραβεία MTV και την πρόσφατη ολοκαίνουρια κυκλοφορία τους «I’m With You» που βρίσκεται στην κορυφή των album charts, οι θρυλικοί Καλιφορνέζοι funk-rockers δεσμεύονται να χαρίσουν στους fans στο Belfast - και στο τηλεοπτικό κοινό του MTV σε όλο τον κόσμο - μια αξέχαστη εμφάνιση, απόδειξη του τίτλου που τους έχει δοθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα στον πλανήτη. Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα μεταδοθούν ζωντανά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου στις 22:00 από το Belfast της Βόρειας Ιρλανδίας. Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

«Δεν έχουμε παίξει στο Belfast εδώ και πολύ καιρό. Ανυπομονούμε για το live στα 2011 MTV EMA και για να συναντήσουμε όλους τους fans μας!», δήλωσαν οι Red Hot Chili Peppers.

Το MTV ανακοίνωσε επίσης, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των βραβείων, τα MTV EMA θα παρουσιαστούν από τρία διαφορετικά σημεία της πόλης που θα φιλοξενήσει το show. Το Belfast’s Odyssey Arena θα αποτελέσει την κεντρική σκηνή της τελετής, ενώ λεπτομέρειες για το πού θα στηθούν τα υπόλοιπα δύο stages θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που σε μια πόλη με τόσο πλούσια μουσική κληρονομιά όπως το Belfast, θα δημιουργήσουμε μια τόσο γιορτινή ατμόσφαιρα, με τις ζωντανές performances της βραδιάς των MTV EMA να γίνονται σε πολλά διαφορετικά σημεία της πόλης. Οι 3 σκηνές που θα στηθούν στα διάφορα σημεία, θα δώσουν στους fans μια μοναδική, άνευ προηγουμένου ευκαιρία να βιώσουν τη ζωντανή μουσική των 2011 EMA», δήλωσε ο Bruce Gillmer, Executive Vice President of Talent and Music Programming / Events της Viacom International Media Networks.


Σχετικά με τους RED HOT CHILI PEPPERS:

Το «I'm With You», το νέο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, έρχεται μετά το διπλό «Stadium Arcadium» το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση των charts σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά και στις ΗΠΑ και έγινε πρώτο «Νumber Οne» album στην καριέρα του συγκροτήματος, στην χώρα τους. Το άλμπουμ αυτό γέννησε τρεις κορυφαίες rock επιτυχίες: το «Dani California» που παρέμεινε 14 εβδομάδες στη θέση #1 και τα «Tell Me Baby» και «Snow (Hey Oh)» που κατέβαλαν την πρώτη θέση αμέσως μετά την κυκλοφορία τους – πράγμα πρωτόγνωρο για την ιστορία του Billboard Alternative Chart. Το 2007, για την προώθηση του άλμπουμ «Stadium Arcadium», οι Peppers έπαιξαν ζωντανά σε εκατομμύρια θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο με τη sold-out περιοδεία τους που περιλάμβανε σταθμούς σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, εμφανίσεις στο Fuji Festival στην Ιαπωνία και το Live Earth. Τέλος, οι Red Hot Chili Peppers ήταν headliners στα μεγαλύτερα festival όπως Lollapalooza στο Σικάγο, Reading και Leeds Festivals στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της rock σκηνής, οι Red Hot Chili Peppers έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 60 εκατομμύρια άλμπουμ, μεταξύ των οποίων πέντε πολυπλατινένια. Έχουν κερδίσει έξι βραβεία GRAMMY, συμπεριλαμβανομένου του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Performance By a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance With Vocal» για το «Give It Away». Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.


Σχετικά με τα 2011 MTV EUROPE MUSIC AWARDS

Οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους EMA καλλιτέχνη στο www.mtvema.com. Η Lady Gaga κυριαρχεί με έξι υποψηφιότητες στα 2011 MTV Europe Music Awards καθώς την ακολουθούν οι Katy Perry και Bruno Mars με τέσσερις. Οι Adele, Justin Bieber και Thirty Seconds To Mars διεκδικούν βραβείο σε τρείς κατηγορίες ο καθένας. Οι Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyonce, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Far East movement, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa και Kings of Leon επίσης ξεχωρίζουν με τις υποψηφιότητες τους στα φετινά βραβεία EMA.

Οι Richard Godfrey και Bruce Gilmer είναι Executive Producers στα 2011 MTV EMA. Για όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις των 2011 MTV EMA κάντε like στο EMA on Facebook και follow στο EMA Twitter. Για press kit επισκεφτείτε το press.mtvema.com.


Σχετικά με το MTV:

Το MTV είναι το κορυφαίο youth entertainment brand στον κόσμο. Με παγκόσμια κάλυψη σε πάνω από μισό δισεκατομμύρια νοικοκυριά, το MTV είναι το πολιτιστικό σπίτι της γενιάς των «millennials» - fans της μουσικής και των καλλιτεχνών - καθώς και ένα πολύ πρωτοπόρο brand στη δημιουργία καινοτόμων νεανικών προγραμμάτων. Το MTV αντανακλά και δημιουργεί pop κουλτούρα με το βραβευμένο του περιεχόμενο, το οποίο είναι χτισμένο γύρω από τη ρεαλιστική απεικόνιση ιστοριών, τη μουσική ανακάλυψη και τον ακτιβισμό μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και την κινητή τηλεφωνία. Έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το MTV αποτελεί μέρος της Viacom International Media Networks, τμήμα της Viacom Inc (NYSE: VIA, VIA.B), ενός από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους δημιουργούς προγράμματος και περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες των μέσων ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα 2011 MTV EMA, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση: press.mtvema.com

Δημοσίευση σχολίου