0

Τι κι αν έχει καταφέρει να γίνει μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη; Τι κι αν είναι όντως μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη;Τι κι αν έχει στο πλευρό της τον άντρα που θα ήθελαν να έχουν οι περισσότερες γυναίκες του πλανήτη; Τι κι αν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολυμελή οικογένεια, έχοντας υιοθετήσει τρία παιδιά και έχοντας αποκτήσει άλλα τρία με τον σύντροφό της;Η Angelina Jolie έχει τις ανασφάλειές της και έχουν να κάνουν με την πολυαγαπημένη της μητέρα, Marcheline Bertrand.Η ίδια ομολογεί ότι δε θα καταφέρει ποτέ να… την φτάσει!
Η βραβευθείσα με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε με θαυμασμό για τη μητέρα της, που έχασε σε ηλικία 56 ετών το 2007, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι το να μιλάει για εκείνη είναι το «αδύνατό της σημείο».
«Η μητέρα μου ήταν μια full-time μαμά. Δεν ασχολήθηκε και τόσο με την καριέρα της, με τη ζωή της και το να αποκτά εμπειρίες για τον εαυτό της. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Δε θα γίνω ποτέ τόσο καλή μητέρα όσο ήταν εκείνη. Ήταν η πιο γενναιόδωρη και στοργική μητέρα που θα μπορούσε να υπάρξει. Ήταν καλύτερη από εμένα» είπε συγκινημένη η διάσημη ηθοποιός.Η Marcheline είχε παντρευτεί τον πατέρα της Angelina, Jon Voight το 1971 και έμειναν μαζί μέχρι το 1980 και παρότι σπούδασε υποκριτική στο πλευρό του διάσημου καθηγητή Lee Strasberg, τελικά αφιερώθηκε στην οικογένειά της παρά στην καριέρα της.Ακολουθώντας όσο μπορεί το παράδειγμά της η Angelina δηλώνει ότι μαζί με τον Brad Pitt προσπαθούν να κανονίζουν έτσι το πρόγραμμά τους, ώστε να μη λείπουν και οι δύο από το σπίτι για δουλειά.Αποκάλυψε ακόμα ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται και το τι θα κάνει όταν σβήσουν τα φώτα του κινηματογράφου για εκείνη. Βέβαια, δεν θα αλλάξει εντελώς τομέα, καθώς όπως είπε, η ιδέα της σκηνοθεσίας δεν την αφήνει αδιάφορη.

Δημοσίευση σχολίου