0

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επιστρέφει, αυτή τη φορά στο Varieté του Badminton, για να ξετυλίξει το μύθο της προσωπικής της διαδρομής από την αρχή. Την παράσταση «Η ζωή μου θέατρο» θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό από τις 11 Νοεμβρίου.Τα παιδικά της χρόνια, οι επιτυχίες της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, οι άνθρωποι που συνεργάστηκε και αγάπησε, οι πιο σημαντικοί σταθμοί στην πάμπλουτη καλλιτεχνική της σταδιοδρομία θα παρουσιαστούν σε ένα ταξίδι γεμάτο φως και μουσική.Η αιώνια ντίβα θυμάται, μοιράζεται αναμνήσεις, τραγουδάει και ξεφαντώνει με το κοινό της, σε μια παράσταση-γιορτή μιας πραγματικά παραμυθένιας ζωής.
Tη Ζωζώ Σαπουντζάκη θα συνοδεύσουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Γαλάνης και Στράτος Λύκος. Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης αναλαμβάνουν οι Βασίλης Τσαντής (πιάνο), Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι) και Samuel Marlieri (σαξόφωνο, κλαρινέτο, καχόν).
Εισιτήρια για την παράσταση «Η ζωή μου θέατρο» προπωλούνται στα ταμεία του θεάτρου Badminton και στα καταστήματα Public και Metropolis. Ακόμη, στο τηλέφωνο 210-8840600 και ηλεκτρονικά από τις σελίδες ticket.gr και viva.gr.

newsbeast

Δημοσίευση σχολίου