0

Αυτό κι αν είναι «λαβράκι»! Το κατά τ΄αλλα ερωτευμένο ζευγαράκι του «Twilight», φαίνεται πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στη σχέση του. Για τον Robert Pattinson και την Kirsten Stewart μιλάμε φυσικά, που μάλλον είναι στα χωρίσματα. Ο λόγος; Προφανής! Ο 25χρονος «βρικόλακας Edward» την απατά με άλλη και μάλιστα με αποδείξεις.Οι φωτογράφοι τσάκωσαν τον 25χρονο ηθοποιό να εξέρχεται από το club «Los Feliz», παρέα με την ηθοποιό του «Disturbia», Sarah Roemer.
Οι δυο τους, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του ηθοποιού στο Soho του Λονδίνου. Μάλιστα η γοητευτική ηθοποιός, τον περίμενε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου και τους απαθανάτισαν μαζί οι φωτογράφοι.
Φορώντας καπέλο και έχοντας αφήσει μούσι, ο Pattinson, προσπάθησε –μάταια- ν΄αποφύγει τους παπαράτσι.
Το ίδιο και η Roemer, η οποία πήγε να κρύψει το πρόσωπο με τα μαλλιά της.
Αλλά δεν τα κατάφεραν και τώρα οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου! Το θέμα είναι τι θα πει η 21χρονη Kirsten Stewart ή αλλιώς «Bella» μόλις τις δει.
Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά όσοι βρέθηκαν στο club εκείνο το βράδυ, ισχυρίζονται πως ο Pattinson πολιορκούταν ασύστολα από τα θηλυκά καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο club.
Ωστόσο εκείνος τις απέφευγε διακριτικά. Στην Roemer όμως δεν μπόρεσε όπως φαίνεται ν΄αντισταθεί, αφού όχι μόνο τον πλησίασε, αλλά του «γυάλισε» κιόλας, με αποτέλεσμα να φύγουν μαζί!
gossip

Δημοσίευση σχολίου