0

Vida - Gomis
lyon-dinamo zagreb
Σάλος σε όλη την Ευρώπη έχει προκληθεί, μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας από το χθεσινό ματς Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Λυών 1-7, στο οποίο ο αμυντικός των γηπεδούχων Ντομαγκόι Βίντα κλείνει το μάτι στον Γκομίς VIDEO μετά το πέμπτο γκολ των Γάλλων, οι οποίοι σε συνδυασμό με την ήττα του Αγιαξ από την Ρεάλ Μαδρίτης με 0-3, προκρίθηκαν λόγω καλύτερης διαφοράς γκολ από τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Σε κροατικό φόρουμ διέρρευσαν μάλιστα φωτογραφίες του Βίντα να παίζει στοίχημα σε πρακτορείο και να κοιτάει ύποπτα αριστερά και δεξιά βγαίνοντας.

Mάλιστα μετά το πέμπτο γκολ των «Λιονέ» οι κάμερες, «συνέλαβαν» τον Ντόμαγκοχ Βίντα να κλείνει το μάτι στον Γκομίς! Μάλιστα, οι… ψίθυροι φούντωσαν περισσότερο μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του αμυντικού της Ντιναμό να έχει παίξει στοίχημα και να ψάχνει αν τον παρακολουθεί κανείς.

Μετά την συντριβή της Ντιναμό, απολύθηκε ο προπονητής των Κροατών, Κρούνοσλαβ Γιούρσιτς, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή του Πρωταθλήματος και μάλιστα με 6 πόντους διαφορά, έρευνα από την UEFA ζήτησε ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, ενώ όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες αφήνουν υπονοούμενα για στημένο παιχνίδι!

Δημοσίευση σχολίου