0

Η ΑΕΚ ξεπέρασε τη χειρότερή της συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα, φτάνοντας ακόμα και τις χείριστες επιδόσεις της από τη σεζόν 1986-87 - Ευκαιρία να σωθεί η κατάσταση στα πλέι οφ...
Τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία της ολοκλήρωσε η ΑΕΚ χθες βράδυ με μία ακόμα γκέλα... Ο καταστροφικός δεύτερος γύρος, με τις νίκες να έρχονται με το... σταγονόμετρο, οδήγησαν την ΑΕΚ τώρα στο φινάλε να κοιτάει πίσω και στη μακρινή σεζόν 1986-87 να βλέπει ίδια αρνητικά σημάδια. Επιθετικά η ΑΕΚ σημείωσε μόλις 36 γκολ. Είναι στο τομέα που μπορεί να... ηρεμεί αφού δεν ξεπέρασε τη θλίψη της σεζόν στα μέσα της δεκαετίας του '80 όπου είχε σκοράρει μόλις 31 φορές. Αρνητικό ρεκόρ αποτελεί η συγκομιδή μόλις 48 βαθμών σε πρωτάθλημα 16 ομάδων, ενώ πέρυσι είχε συγκεντρώσει 50 βαθμούς. Και είναι τρομερό το τελικό επίτευγμα, καθώς η ΑΕΚ στις πρώτες 4 αγωνιστικές είχε 12 πόντους!

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν ένα αρνητικό ρεκόρ της περιόδου 1986-87. Τότε είχαν σημειώσει μόλις τέσσερις νίκες στον δεύτερο γύρο, κάτι που έκαναν και φέτος! Το αξιοσημείωτο της ιστορίας; Η ΑΕΚ εκείνη την περίοδο δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τη Δόξα Δράμας, έχοντας δύο ισοπαλίες. Το ίδιο συνέβη και φέτος.

Στα πλέι οφ παίκτες και προπονητής έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν την ΑΕΚ βαθμολογικά και μόνο η κατάκτηση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (εφόσον βέβαια βρεθεί λύση, στα τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν οι α-μέτοχοι, και πάρει η ομάδα την αδειοδότηση).
http://www.aek365.com/a-185789/h-xeiroterh-xronia-ths-aek.htm

Δημοσίευση σχολίου