0

Τόφαλος έχει γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ!Τι μπουτάκι είναι αυτά καλέ Τζένιφερ;Εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά η λατίνα σταρ, αλλά αυτή τη φορά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) εμφανίστηκαν μαζί επί σκηνής για χάρη του τάλεντ σόου τους "¡Q'Viva! The Chosen".Η συνάντηση ήταν άκρως συγκινητική με τους δύο πρώην συζύγους να λένε περισσότερα με τα μάτια και τις εκφράσεις παρά με τα λόγια.Κι όμως, δεν ήταν αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στο κοινό που παρακολουθούσε καθώς η 42χρονη σταρ ήταν έτοιμη να… σκάσει και δεν έδειχνε να τη νοιάζει κιόλας.Αδύνατη η Λόπεζ δεν ήταν ποτέ. Αντίθετα, τα οπίσθιά της ήταν ανέκαθεν το πιο πιο "ισχυρό" σημείο της. Και το τόνιζε κιόλας.Η χθεσινή εικόνα της όμως, ήταν μάλλον λίγο… εκτροχιασμένη γιατί το "φούσκωμα" δεν εστιαζόταν μόνο στα διάσημα καπούλια της αλλά και στην κοιλιά και στα μπουτάκια.
Μάλλον τρώει καλά τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ και δεν καταφέρει να χάσει τα περισσευούμενα παρά τον χορό που ρίχνει με τον αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) ο οποίος φυσικά ήταν εκεί μαζί της.Ο 24χρονος χορευτής και χορογράφος μάλλον θα πρέπει να αρχίσει εντατικά στην αγαπημένη του αν δεν θέλει να τη δει διπλάσια πολύ σύντομα.Εμείς πάντως, όπως και να είναι, ψηφίζουμε JLo δαγκωτό!
Ζωή Κίττα

Δημοσίευση σχολίου