0

Ο Νίκος όταν συναντιέται με την Ελπίδα συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένος με τη Λίζα. Αναγκάζοντας την Ελπίδα να φύγει βιαστικά, προσπαθώντας να κρύψει την απογοήτευσή της. Η Ναταλία ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης παραιτήθηκε από τον εκδοτικό οίκο και αποφασίζει να τον βρει στη σχολή που διδάσκει ζωγραφική. Φτάνοντας τον πετυχαίνει την ώρα του μαθήματος.
Ο Κωστής δέχεται στο σπίτι του την Ελπίδα η οποία του ζητά εξηγήσεις για τις λάθος πληροφορίες που της έδωσε για τον Νίκο. Ο Κωστής προσπαθεί να δικαιολογηθεί και σύντομα βγαίνουν στην επιφάνεια τα δικά του συναισθήματα για τη Ναταλία.
Η Κλαίρη καλεί τον Νικήτα σπίτι της. Ο Νικήτας προσπαθεί να την αποφύγει, όμως εκείνη επιμένει απειλώντας τον πως θα αποκαλύψει τα πάντα στη Μαρίνα. Έτσι, αναγκάζεται να πει και πάλι ψέματα στη Μαρίνα. Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης καραδοκεί έξω από το σπίτι της Κλαίρης αποφασισμένος να μην αφήσει τον Νικήτα να του ξεφύγει ξανά.
Με την πρώτη ευκαιρία κρύβεται οπλισμένος μέσα στην πολυκατοικία. Η Λίζα ταξιδεύει σε έναν επαρχιακό δρόμο ψάχνοντας για το σπίτι του πατέρα της.

Δημοσίευση σχολίου