0

"Ο Τόμας παραμένει σε κώμα. Δεν έχουμε κανένα νεότερο" δηλώνει στην εφημερίδα "Espresso" ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και συνεχίζει: "Οι γιατροί μας έχουν πει πως από ιατρικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Ελπίζουμε όμως. Ο Τόμας είναι εδώ και ελπίζουμε σε μια αντίδραση του οργανισμού του. Σε ένα θαύμα".

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ηθοποιού ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα. Οι γιατροί τους έχουν ξεκαθαρίσει πως από επιστημονικής πλευράς έχει γίνει οτιδήποτε ήταν δυνατό, ωστόσο όλοι ευελπιστούν πως ο Τόμας θα ανοίξει ξανά τα μάτια του και θα τους αντικρίσει ξανά.
Οι μέρες περνούν βασανιστικά και τίποτα δεν αλλάζει στην κλινική εικόνα του Τόμας.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας εχοντας τη συμπαραστάτη του κόσμου που τον αγάπησε μέσα από την δουλειά του, την οικογένεια του, αλλά και χιλιάδες φίλους που απέκτησε μετά το τροχαίο, συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, περιμένοντας μία θετική αντίδραση από τον οργανισμό του!

Εδώ και περίπου 1,5 μήνα, ο 26χρονος ηθοποιός παραμένει στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ όλοι ελπίζουν πια σε ένα θαύμα.

Όλες αυτές τις μέρες, η σελίδα που έχαουν φτιάξει οι fans του Τόμας στο Facebook γεμίζει συνεχώς με μηνύματα, ευχές και προσευχές, ενώ ένας φίλος του έγραψε τραγούδι για να τον συντροφεύει!

«Είμαι ακόμα εδώ...», λένε οι στίχοι, που έκαναν τους γονείς του ηθοποιού να «λυγίσουν».


Παράλληλα, αρκετοί επισκέπτονται τον ηθοποιό στο ΚΑΤ προκειμένου να πουν έναν λόγο συμπαράστασης στην οικογένειά του. Μεταξύ αυτών, μία 8χρονη από την Μυτιλήνη, που ήρθε μαζί με την μητέρα της στην Αθήνα και έδωσε στους γιατρούς ένα μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Ραφαήλ, προστάτη των ασθενών, για να δώσουν στον Τόμας!

Τις τελευταίες μέρες οι ειδήσεις έστω και με τη μορφή πληροφοριών από φίλους αλλά ακόμη και τον θείο του που στο παρελθόν έκανε κάποιες δηλώσεις, έρχονται πλέον με το σταγονόμετρο. Στο διαδίκτυο όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Τόμας Πρωτόπαπα, γράφουν ξανά και ξανά το όνομά του στις μηχανές αναζήτησης ψάχνοντας για κάτι νέο. Μια αχτίδα φωτός. Μια είδηση που θα τους κάνει να χαρούν. Κι όταν δεν την βρίσκουν αρκούνται να στείλουν ένα μήνυμα. Μια ευχή. Ελπίζοντας να εισακουστούν.

Η κατάστασή του τις τελευταίες εβδομάδες παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα....

Ανάμεσά τους και μια 8χρονη μαθήτρια από τη Μυτιλήνη. Η μικρή θαυμάστρια του ηθοποιού ταξίδεψε με τη μητέρα της στην Αθήνα μόνο και μόνο για να φέρει στον Τόμας το δικό της «ιδιαίτερο δώρο». Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τους γιατρούς να του δώσουν ένα μικρό μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Ραφαήλ. Στη συνέχεια άφησε κολάζ φωτογραφιών του Τόμας δίπλα στα δεκάδες δώρα που έχουν στείλει οι θαυμαστές του, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση τους. Η κίνηση της μικρής μαθήτριας συγκίνησε όλους όσοι ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. «Ο Άγιος Ραφαήλ είναι ο προστάτης των ασθενών», είπε, θέλοντας να πείσει τις νοσοκόμες της βάρδιας να δώσουν το δώρο της στον Τόμας. Μια από τις νοσηλεύτριες του ΚΑΤ, στη διαπίστωση της τεράστιας αγάπης που δείχνουν καθημερινοί άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά στην περιπέτεια του ηθοποιού, ξέσπασε σε κλάματα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Ηταν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, όταν ο 25χρονος Τόμας Πρωτόπαπας οδηγούσε στην Αττική οδό, κατευθυνόμενος στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο, όταν ένα διερχόμενο όχημα -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαν της Αττικής Οδού- έπεσε επάνω του.

«Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Τόμας έχασε τις αισθήσεις του. Ηρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΚΑΤ», λέει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, μέσα από το νοσοκομείο. «Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο του γονείς, σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σχεδόν καταρρεύσει, παραμένουν στο πλευρό του -όπως και η υπόλοιπη οικογένειά του, πολλοί φίλοι του, αλλά και ο προπονητής του στην πυγμαχία, Νίκος Ανδρεάδης», συνεχίζει η ίδια πηγή.
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου