0
Αυτό το μοναδικό, νέο και βελτιωμένο ρόδι έχει εξαιρετικές ιδιότητες που το καθιστούν απλά το καλύτερο στην αγορά.Έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.
Τα ρόδια της Angel Red® ωριμάζουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου νωρίτερα δηλαδή απο τις υπόλοιπες ποικιλίες ροδ ιάς.
Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική ποικιλία και ο καρπός της έχει ένα έντονο φωτεινό κόκκινο χρώμα και είναι πολύ χυμώδης.
Για αυτό το λόγο τα ρόδια της προτιμούνται για την παραγωγή χυμου.Τα καρπίδια της είναι μαλακά έχουν γλυκιά γεύση και μπορούν να καταναλωθούν ευχάριστα.
Στο παρακάτω γράφημα μετά από αναλύσεις σε ειδικά εργαστήρια βλέπουμε την συντριπτική υπεροχή της Angel Red® σε σχέση με τις πιο γνωστές και διαδεδομένες ποικιλίες ροδιάς .Βλέπουμε την μεγάλη διαφορά στην ποσότητα χυμού που έχει η Angel Red® σε σχέση με τις άλλες ποικιλίες όπως είναι η Wonderful,Granada,Early Foothill αλλά και την πολύ μικρή ποσότητα υπολειμμάτων των σπόρων της Angel Red® που τον καθιστούν σαν τον πλέον ποιοτικό καρπό ροδιάς.
H SymAgro ως πρωτοπόρος στην Ελλάδα στις νέες καλλιέργειες φέρνει στην χώρα μας αυτήν την τόσο σημαντική ποικιλία ροδιάς .
Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να ξεκινήσετε την καλλιέργεια Ροδιάς Angel Red® αλλά και για όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε από την προμήθεια δενδρυλλίων μέχρι όλες τις καλλιεργητικές τεχνικές που θα χρειαστούν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: (+30) 26510 0 7653- η email : info@symagro.com

Δημοσίευση σχολίου