0

ΛΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2011
Κάθε πράγμα στον καιρό του...
Στις 23 Ιανουαρίου ο Δίας ?ανανέωση, αναγέννηση, δυνατότητες, ευκαιρίες? εισέρχεται στο φιλικό σας Κριό, κάτι που αποτελεί βοήθεια για εσάς. Στα θετικά και το τρίγωνο του Ουρανού από το ίδιο ζώδιο ?θα ωφελήσει περισσότερο εσάς του Ιουλίου? από τις 12 Μαρτίου έως το τέλος του 2011. Ευνοϊκό και το εξάγωνο του Κρόνου με το ζώδιό σας, ενώ στα συν και η συχνή στήριξη του Ερμή, αλλά ιδιαίτερα από τις 3 Νοεμβρίου 2011 έως τις 7 Ιανουαρίου 2012. Η προσοχή σας, όπως και η αίσθηση του μέτρου πρέπει να ενισχυθούν από τις 5 Ιουνίου και μετά, όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο. Βεβαίως, στα κοινωνικά και στην καριέρα θα σας ευνοήσει.
Από τη Bικη Παγιατακη, διπλωματούχο της Mayo School of Astrology
Γενικά

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ?μετασχηματισμός του καπιταλισμού και του παγκόσμιου κεφαλαίου, σκληρή ανθρώπινη εκμετάλλευση και παρωχημένες πηγές ενέργειας? είναι φυσικό και εσείς, μαζί με όλους, να ανησυχείτε για το τι μέλλει γενέσθαι. Άλλωστε, η Αφροδίτη από το Σεπτέμβριο του 2010 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2011 δεν σας έχει επιτρέψει να χαρείτε ιδιαίτερα. Ευτυχώς, όμως, στις 8 Ιανουαρίου θα περάσει στον φιλικό για εσάς Τοξότη, ενώ στις 23 Ιανουαρίου και ο Δίας θα μετακινηθεί ευνοϊκά από τους Ιχθύς προς το φιλικό σε εσάς Κριό.

Με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, λοιπόν, κάτι θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο στη ζωή σας. Και το ενθαρρυντικό είναι πως μια θετική εξέλιξη σε κάποιο σχέδιό σας ή ένα θέμα που σας απασχολεί όχι μόνο θα σας διευκολύνει πρακτικά, αλλά μπορεί να βοηθήσει και στην αλλαγή της διάθεσής σας. Βέβαια, η αισιοδοξία σας ίσως να τονωθεί και από ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που θα σας ελκύσει ή από τη διαφορετική προσέγγιση προσώπων, πραγμάτων και καταστάσεων. Επιπλέον, για κάποιους από εσάς ένας νόμος ή ένας κανονισμός μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας, όπως ακόμα και οι συμπτώσεις.

Όπως προείπαμε, από τις 23 Ιανουαρίου ο Δίας ?διευθέτηση διαφορών, επίλυση προβλημάτων, κλείσιμο εκκρεμοτήτων, ευκαιρίες σε σπουδές, εργασία, οικονομικά και προσωπική ζωή? θα βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σας, στην οποία και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Μετά θα μετακινηθεί στον Ταύρο, απ' όπου η επίδρασή του θα έλεγα πως θα είναι σύνθετη: θετική ως προς την καριέρα και την κοινωνική ζωή σας, αρνητική σε θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη. Η υπερβολή τώρα μπορεί να περάσει ύπουλα στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σας. Επιπλέον, η επίδραση του τετραγώνου του Δία με το ζώδιό σας από τον Ιούνιο και μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να είναι η αιτία της υπεραισιοδοξίας, του κομπασμού και του ύφους... εκατό καρδιναλίων που θα σας χαρακτηρίζουν, όπως επίσης και της ακόρεστης λαιμαργίας σας (σε όλες τις μορφές)!

Εξυπακούεται πάντως ότι σας συμφέρει να τελειώνετε, ακόμα και με τα πιο δύσκολα, ή να ξεμπερδέψετε με ενοχλητικές ή στρεσογόνες καταστάσεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, μέχρι τις 4 Ιουνίου, αφού η εύνοια που θα απολαμβάνετε θα είναι μεγαλύτερη.
Μάλιστα, ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και το πρώτο μισό του Μαΐου είναι ίσως οι καλύτεροι μήνες αυτού του χρόνου. Σαφώς δυνατότητες και ευκαιρίες θα υπάρξουν και αργότερα, αλλά η λαϊκή παροιμία «κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο» δεν είναι καθόλου τυχαία στην περίπτωσή σας!

Ο στόχος σας
Ασφαλώς και οι μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο έχουν μεγαλύτερες απολαβές, αλλά, αν πρυτανεύσουν η λογική, το μέτρο και η κατανόηση προς τους άλλους, και οι υπόλοιποι μήνες του 2011 θα σας προσφέρουν αρκετούς λόγους για να νιώσετε πραγματικά ικανοποιημένοι. Ο Δίας στο «φυσικό» δέκατο σπίτι της καριέρας και της κοινωνικής αποδοχής στο ωροσκόπιό σας θα σας βοηθήσει μέσα από τη συμπάθεια και την υποστήριξη κάποιου ατόμου που διαθέτει δύναμη και κύρος. Ίσως και ένας νόμος, πάλι, να ρυθμίσει εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Γενικά δείξτε πνεύμα συνεργασίας και μη θελήσετε να επιβάλετε με το ζόρι τις δικές σας απόψεις, γιατί θα συναντήσετε αντιστάσεις που πιθανόν να ανατρέψουν τα σχέδιά σας.

Σχέσεις-έρωτας
Ήταν το οικονομικό και ό,τι αυτό συνεπάγεται; Μήπως η όχι και τόσο καλή διάθεσή σας; Ή οικογενειακά, περιουσιακά ή άλλα θέματα που έχουν παίξει ρόλο από το φθινόπωρο του 2009 και μέσα στο 2010; Κάτι συμβαίνει, πάντως, και η... Αυτού Μεγαλειότητά σας έχει χάσει κάτι από τη μεγάλη αισιοδοξία, την αυτοπεποίθηση και την... γκλαμουριά της. Το ξέρετε ότι αυτό δεν σας πηγαίνει καθόλου, κι έτσι από το τέλος Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα, και μέχρι τον Ιούνιο ?αλλά περισσότερο τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και το πρώτο μέρος του Μαΐου? αλλάξτε... τροπάριο. Τώρα θα μπορέσετε να έχετε πιο καθαρή εικόνα για το τι θέλετε και τι μπορείτε εσείς αλλά και για το τι θέλει και τι μπορεί ο/η σύντροφός σας ή ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, αλλά ακόμα δεν έχετε σχέση.

Αν υπάρχει μια... ερμαφρόδιτη κατάσταση στο γάμο ή τη σχέση σας και απλώς περιμένετε να αλλάξει ο άλλος ή η άλλη, μάλλον κάνετε λάθος. Από τις 23 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαΐου ξεκαθαρίστε εντελώς το τοπίο, για να ξέρετε πού βαδίζετε. Αυτό το διάστημα προσφέρεται, επίσης, για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και για να επιδιώξετε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και να παντρευτείτε, εφόσον ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Βεβαίως, καθόλου δεν απαγορεύεται και η... τεκνοποίηση. Δώρο Θεού το να αποκτήσετε παιδί από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου 2011! Τον υπόλοιπο χρόνο αποφύγετε τα... ξενοκοιτάγματα, αν είστε σε σχέση ή γάμο, γιατί μπορεί να.... κολλήσετε και ποιος σας... ξεκολλάει. Το συνηθίζετε, άλλωστε!

Εργασία
Το ότι από τον Οκτώβριο του 2009 ο Κρόνος ?πίεση, αλλαγές, νέες συνθήκες, νόμοι κ.ά.? έχει αρχίσει να επιβαρύνει τον επαγγελματικό τομέα το έχετε ήδη νιώσει καλά. Αυτό, βέβαια, δεν θα σταματήσει ούτε μέσα στο 2011, αλλά ο καινούργιος χρόνος, άλλοτε άμεσα και πιο φανερά ?από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο?, άλλοτε έμμεσα και χωρίς... φανφάρες, δεν θα σας αφήσει αβοήθητους.

Αν, τώρα, κάποιοι από εσάς προτίθεστε να αφήσετε μια καλοπληρωμένη δουλειά, παίρνοντας βεβαίως και μια αξιοπρεπή αποζημίωση, κάντε το από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου. Το ίδιο διάστημα προσφέρεται για να πουλήσετε μια μη κερδοφόρα επιχείρηση ή να βρείτε δουλειά ? κύρια ή δευτερεύουσα.

Αν, πάλι, στα σχέδιά σας είναι το ξεκίνημα μιας δικής σας επιχείρησης, αυτή είναι επίσης η καλύτερη περίοδος, αλλά μην κάνετε μεγάλο άνοιγμα, γιατί μετά τον Ιούνιο αυτό μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Το εξωτερικό και ξένα πρόσωπα έχουν κάτι καλό να σας προσφέρουν φέτος, και ιδιαίτερα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο ή από τις 3 Νοεμβρίου 2011 έως τις 7 Ιανουαρίου 2012. Αυτό το διάστημα προσφέρεται και για ταξίδια ή μια μετακόμιση. Τέλος, πρόοδο σε όλη τη διάρκεια του 2011, και ιδιαίτερα στα παραπάνω διαστήματα, θα σημειώσετε σε σπουδές, μάθηση και εργασίες μέσω διαδικτύου. Όσοι έχετε ήδη κοπιάσει, με τον Δία στον τομέα της καριέρας, της επαγγελματικής και της κοινωνικής αναγνώρισης, θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν. Να είστε όμως ευέλικτοι, γιατί η επαγγελματική ζωή δεν θα κυλήσει σαν... παραμύθι.

Οικονομικά
Απορρίπτουμε μετά... βδελυγμίας το άσμα «η τσέπη πάντοτε αδειανή, μα η καρδιά γεμάτη», και αυτό γιατί και για το χρήμα και για τον έρωτα υπεύθυνη είναι η Αφροδίτη, που ή τα δίνει όλα ή τίποτε. Αυτή, λοιπόν, δεν ήταν διόλου γενναιόδωρη μαζί σας από το Σεπτέμβριο του 2010 έως τις 7 Ιανουαρίου 2011, αλλά ευτυχώς φέτος αλλάζει τροχιά και μετακινείται πιο γρήγορα σε μια χρονιά που θα είναι σίγουρα πιο ευνοϊκή από την προηγούμενη. Ακόμα και μετά το... φλερτ του Δία με το ζώδιό σας, οι προοπτικές όχι μόνο να μη χρεοκοπήσετε, αλλά και να κερδίσετε κιόλας συνεχίζονται, βγάζοντάς σας από τα δύσκολα έστω και την τελευταία στιγμή. Είπαμε όμως: όχι υπερβολές, όχι παρανομίες και καθόλου σπατάλες. Πρέπει να βάλετε αυστηρά όρια μέχρι πού θα απλώσετε το... ποδάρι σας, για να μη βρεθεί έξω από το... πάπλωμα. Επιπλέον, περιορίστε τη μεγάλη γενναιοδωρία σας, και κρίνετε ρεαλιστικά πού θα χαρίζετε «έμπρακτα» την εύνοιά σας.
Αν ανάμεσα στα σχέδιά σας είναι μια αγοραπωλησία, από την οποία προσδοκάτε να έχετε σημαντικό κέρδος, θα είναι καλό να την πραγματοποιήσετε από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 4 Ιουνίου ή μετά τον Αύγουστο ή και το Νοέμβριο. Πάντως, μεγαλύτερη εύνοια χαρακτηρίζει την περίοδο Μαρτίου, Απριλίου και μέχρι τα μέσα Μαΐου. Στη διάρκεια αυτών των περίπου τριών μηνών μπορείτε ακόμα να κλείσετε και πάσης φύσεως εκκρεμότητες ?όχι μόνο οικονομικές αλλά και εκείνες που αφορούν γενικά τα περιουσιακά σας στοιχεία?, με πιο συμφέροντες για εσάς όρους.

Υγεία & ομορφιά
Η υποστηρικτική θέση του Δία από το τέλος Ιανουαρίου έως τις αρχές Ιουνίου σίγουρα θα συμβάλει θετικά στην ενίσχυση του οργανισμού και της υγείας σας. Αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος για να βρείτε τρόπους ίασης ή ανακούφισης σε ασθένειες που μπορεί να σας ταλαιπωρούν. Ακόμα, το διάστημα αυτό προσφέρεται για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, παρεμβαίνοντας πιο δραστικά σε θέματα ομορφιάς και αισθητικής. Προσέξτε, όμως, τη διατροφή σας και τηρήστε το μέτρο, γιατί ο Δίας... φαρδαίνει τη σιλουέτα ? ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά.

Ζωδιακές... κόντρες και συμμαχίες
Οι Κριοί και οι Τοξότες θα αποδειχτούν ισχυροί σύμμαχοί σας αυτή τη χρονιά, ενώ ακολουθούν οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι. Βέβαια, να θυμάστε ότι με αυτούς τους τελευταίους η έλξη συμβαδίζει με την... ασυνεννοησία. Φέτος όμως «παίζουν» δυναμικά και οι Ταύροι, ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά. «Κόψτε» Παρθένους και αφεθείτε, αν σας τραβά κάποιος Ιχθύς. Οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι απαιτούν έργα ?και μάλιστα πολλά? και όχι λόγια. Άλλοι Λέοντες ή Σκορπιοί; Αφήστε το καλύτερα για άλλη φορά! Βλέπετε, τα εμπόδια που θέτουν ανάμεσά σας οι εγωισμοί είναι μάλλον ανυπέρβλητα.

Δημοσίευση σχολίου